Plog: Thursday October 2nd
3 okt 2014 / Plog

Gisteren besloot ik dat ik weer eens wilde ploggen! Hoe gek ik het woord ook blijf vinden… ;-) Ik maakte de eerste foto pas toen ik al de deur uit was, want m’n telefoon was ’s nachts uitgevallen en dus was mijn wekker niet afgegaan. Ramp, want ik had om 10 over 8 een tandartsafspraak, en ik schrok pas om 8:55 wakker! Gelukkig nog op tijd om niet te laat bij mijn volgende afspraak te komen… en die tandartsafspraak kon gelukkig verzet worden!

001

In de wachtkamer bij de dokter……ik zat er net op tijd, want mijn afspraak is om 9:15. Uiteindelijk was ik om 9:20 aan de beurt. Ik liet mijn moedervlekken controleren en alles was goed :-)

002

Na mijn doktersafspraak fiets ik naar mijn moeder en ga ik samen met haar even naar het winkelcentrum.Zij moet een nieuwe bril uitzoeken en ik probeer voor het leuk wat brillen ;-)

003

Ik stap ook nog even de Hema binnen. Wat zijn er weer veel leuke nieuwe spulletjes!Ahh kijk dan hoe leuk!! Uiteindelijk kocht ik toch niks.

004

Mijn ouders en ik halen mijn neefje op van school om te gaan lunchen.Jayden wil eerst even laten zien hoe snel hij wel niet kan rennen! ;-)

005

Deel 1 van mijn lunch: superlekker roggebrood met een plakje kokosbrood ertussen.Deel 2: geroosterde speltboterhammen met hummus.

006

Eerst brengen we Jayden weer naar school en daarna is het tijd voor een kopje thee…… met een stukje chocola erbij!

007

Na het theedrinken bij mijn ouders fiets ik weer richting huis. Ik maak nog even een plog-waardige foto van mijn outfit ;-)En van mijn hoofd, haha. Selfie hoort er ook bij, nietwaar?!

008

Ik help mijn zusje met een opdracht en maak een paar grafische dingen, onder andere een uitnodiging en een poster.Verder werk ik aan mijn portfoliowebsite. Ik hoop die snel af te hebben en online te kunnen zetten!

009

Tijd voor een outfit-verandering.Yes, eindelijk weer de tijd genomen om mijn nagels te lakken… ik liep al een paar dagen met ‘naakte’ nagels rond namelijk!

010

Oops, is het al zo laat? Ik zou om kwart over 6 bij mijn vriend zijn…M’n zusje is nog even bij mij! Ze kwam even de poster en dergelijke controleren ;-)

011

Nu is het echt tijd om te gaan!Een kwartiertje fietsen en ik ben er :-)

012

Van het koken zelf ben ik vergeten foto’s te maken… dit is het eindresultaat!Een heerlijk Aziatisch gerecht met onder andere rijstvermicelli, shiitake en cashewnoten.

013

We drinken er een shotje bij. Het is een drankje dat m’n vriend meenam uit Zuid-Korea. Ben even kwijt hoe het heet, sorry ;-)Mmmm, een heerlijk toetje!

014

Na het eten drinken we een lekker kopje groene thee.En we sluiten de dag af met een filmpje. We kijken Life of Brian, grappige film!

xoxo2

«
»

21 reacties op “Plog: Thursday October 2nd”

 1. Fabiënne schreef:

  Leuke plog! Ze hebben inderdaad een hoop leuke goodies bij de Hema! En welke nagellak heb je op? Hij is super mooi.

 2. Martina schreef:

  Mijn favoriete chocolade!

 3. Nuria schreef:

  Tony’s!!! <3

 4. Manon schreef:

  Wat een leuke foto’s

 5. Marloes schreef:

  Leuke plog! En wat een mooie nagellak draag je zeg <3

 6. annouskam schreef:

  Lekker relaxt dagje ondanks dat je je verslapen had!

 7. Die nagellak is zo mooi!

 8. Melissa schreef:

  Oh jee, zo een drukke dag. Van de tandarts naar de dokter? Lekker druk! Gelukkig zijn je moedervlekken oké, mijne is weggesneden en deed niet veel deugd :(

 9. Marion schreef:

  Ah plogs zijn altijd zo leuk! :-)

 10. Hesteranne schreef:

  Leuk artikel! Altijd interessant om te zien wat iemand anders op een dag uitspookt :D

 11. cheyenne schreef:

  leuke dag zeg! :)
  xo, cheyenne

 12. Tessa schreef:

  Oeh wat zien die speltbroodjes met hummus er lekker uit zeg!
  Liefs, Tessa

 13. Leuk om weer een plog te zien! Leuke foto’s!

 14. Annebelle schreef:

  Ik vind het altijd zo leuk om te zien wat andere op een dag doen!

 15. Sanne schreef:

  Ik vind plogs altijd zo leuk om te lezen :)
  De nieuwe Hema spulletjes zijn echt leuk he? Mijn kantoor zit boven de Hema dus een paar keer per week struin ik wel even door de Hema heen in mijn lunchpauze.

 16. Indira schreef:

  Tijd vliegt voorbij he! Dagen zijn soms veel te kort.

 17. Yamina schreef:

  Leuke dag! Het shotje heet waarschijnlijk Soju ;)

 18. Olga schreef:

  Ik ben nog niet helemaal aan de nieuwe opstelling van de Hema gewend, maar vind alle nieuwe spullen in hun assortiment wel heel erg fijn :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.