Pink, orange and glitter: OPI Wing It!
13 jan 2012 / Nagellak
Na het rustige, lichte kleurtje op mijn nagels weer eens een wat meer opvallende! Het lakje heet Wing It! en is uit een zomercollectie van OPI. Hij is roze met een vleugje oranje, veranderlijk en glitterig! Je moet er van houden… en dat doe ik in ieder geval wel ;) De laatste tijd draag ik heel vaak nagellak van OPI; dit merk noem ik dan ook mijn all-time favorite! Ik verbaas me elke keer weer over de goede kwaliteit. Mijn Sèche Vite (voor mij de beste topcoat ooit!) is al een tijdje op en aangezien ik best ongeduldig ben, zit ik niet te wachten op een lange droogtijd. Vandaar OPI! Serieus, de meeste van hun lakjes zijn binnen een kwartier perfect droog! Oké, on to the pictures…
 

OPI – Wing It! Gekocht via eBay voor ongeveer $6 (excl. verzendkosten)

Deze heeft wel minstens drie laagjes nodig om mooi dekkend te zijn, maar dat komt mede doordat de nagellak vrij dun is. Dus je hoeft geen centimeter nagellak te smeren voor een mooi resultaat ;) Hij blijft een minibeetje doorzichtig, maar daar merk je door de glitterigheid vrij weinig van!

Wat vind jij van deze kleur?

xoxo2

«
»

25 reacties op “Pink, orange and glitter: OPI Wing It!”

 1. Nicole schreef:

  Wat een geweldige kleur!

 2. Jiildou schreef:

  Wauw. Dat is echt wel heel mooi!

 3. Bodine schreef:

  Erg mooie kleur! Wel iets te zomers voor mij in januari :)

 4. Angelina schreef:

  Echt een zomers kleurtje!

 5. Sanne schreef:

  Wauw wat een prachtige kleur :)

 6. Ayla schreef:

  Love it!

 7. Myrthe schreef:

  Mooi mooi! Ik heb ook Sèche Vite maar bij is ‘ie helemaal niet zo sèche vite.. beetje jammer. Maar goed, pas één keer geprobeerd dus misschien gaat het de volgende keer wel goe :)

 8. Lisa schreef:

  Wauw, wat een mooie kleur! :)

 9. Esmay schreef:

  Ik snap dat ’t een favoriet van je is. Hij is echt super pretty!

 10. jennifer schreef:

  ik vind hem echt supermooi :)

 11. Helen schreef:

  Die drie laagjes accepteren we bij zo’n mooie kleur (A)

 12. Lauraa schreef:

  Wat een leuk kleurtje <3

 13. Daniëlle schreef:

  Wauw, mooi effect zit er over die nagellak!

 14. Caithlin schreef:

  OPI is zo’n fijn merk! Jammer van de prijs alleen..

 15. Tineke schreef:

  Een mooi kleurtje is het zeker! :D beetje jammer dat ik op mijn werk geen nagellak dragen mag :(

 16. xx_Patries_xx schreef:

  mooie kleur zeg…! mooie foto`s ook!

 17. Nicole schreef:

  super mooie kleur!

 18. Masha schreef:

  Wauw ik vind hem zoo mooi!

 19. Charlotte schreef:

  prachtige kleur!x

 20. Ramona schreef:

  Geweldige kleur! <3

 21. […] in de winter: deze moet je hebben! ;) Deze komt uit de zomercollectie van OPI uit 2010, waar ook dit kleurtje bijhoort. Het is een echte zuurstokroze kleur, met subtiele zilveren glittertjes. Kan niet fout […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.