OPI Pirates of the Caribbean
13 aug 2011 / Nagellak
Als fan van de Pirates of the Caribbean-films én fan van OPI kon ik deze nagellakcollectie niet aan me voorbij laten gaan. En daar kwam natuurlijk bij dat ik de kleurtjes heel erg leuk vond (anders had ik ze niet gekocht). Ik heb drie van de zes lakjes uit de PotC-collectie van OPI gekocht & ik wilde ze natuurlijk even laten zien! :) Deze foto’s zijn trouwens van toen mijn 50mm-lens kapot was (boehoe), dus ze zijn gemaakt met de kitlens, 18-55mm. Wel even wat anders, maar goed, ik kon in ieder geval fotograferen!

Mijn favoriet van de collectie: Stranger Tides. Echt een superkleurtje; een hele aparte lichtgroene kleur. I like!

Sparrow me the Drama. Is de naam alleen al niet geweldig?! Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik deze bijna alleen om de naam heb gekocht, haha. Serieus! Maar de kleur vind ik natuurlijk ook leuk, ik bedoel, het is roze. En zo’n kleurtje had ik (verbazingwekkend genoeg) nog niet.

Last but not least: Skull & Glossbones. Jep, alleen op m’n wijsvinger ;) Het is een net niet grijs, maar wel grijsachtig kleurtje. Heel moeilijk te omschrijven, is misschien wel duidelijk, haha. Maar ik ben fan!

Wat vind ik er verder van? Superkwaliteit, zoals ik gewend ben van OPI. Voor zover ik daarover kan oordelen, drogen ze lekker snel en blijven ze goed zitten. Minstens twee dagen ;) Is heel wat, in vergelijking met sommige andere! En veel langer heb ik nagellak meestal toch niet op. Ik heb zoals altijd wel een topcoat (Seche Vite) gebruikt, dus hoe het zonder is weet ik niet!

En, welke is jouw favoriet? Of vind je er niks aan? ;)

xoxo2

«
»

22 reacties op “OPI Pirates of the Caribbean”

 1. Manon schreef:

  Gaaf die combinatie van roze en grijs! I love it

 2. Aranka schreef:

  Wauw, wat een prachtige kleuren!

 3. Celine schreef:

  Wauw geweldige kleuren zeg! Vooral die roze is erg mooi, enbdie grijze eigenlijk ook haha. Die roze is toch mijn favoriet, onder andere ook door de naam haha.

 4. Esmay schreef:

  Ik vind die laatste het mooist denk ik! :D
  Die roze is ook leuk!

 5. Ilse schreef:

  Die roze en grijze! <3

 6. Aleida schreef:

  Heel mooie kleurtjes, al snap ik nog steeds niet waarom ze in de PotC collectie roze lakjes hebben ;)

 7. Anouk schreef:

  Leuke namen! Alleen snap ik de roze kleur niet helemaal :P

 8. Masha schreef:

  Mooie kleurtjes! Niet heel spectaculair vind ik..

 9. Alice schreef:

  Die roze en die grijze. Sowieso! Ik vind het jammer dat ik mijn nagels nooit kan lakken (lees: ik doe kassawerk).

 10. nikita schreef:

  hey! ik had een vraagje, waar je crackle-nagellak kan kopen (a), ik zoek er al een tijdje naar maar kan het niet vinden.. x

  • Alyssa schreef:

   Ik heb de crackle-lakjes die ik heb gekocht via eBay, en ik heb er ook een van de Claire’s (een zilveren). Volgens mij heb je van Essence ook een aantal crackle-lakjes, maar die heb je dan alleen maar bij wat grotere filialen van Kruidvat. Verder bij OPI-verkooppunten heb je de crackles van OPI (o.a. Sephora en sommige DA’s) :)

 11. Sara schreef:

  Hele mooie lakjes! Ik heb zelf de 2 roze kleurtjes uit deze collectie (en nu kriebelt het om de andere ook te halen…)
  OPI is gewoon een heel goed merk !

 12. Anna schreef:

  De naam van het roze lakje is inderdaad leuk!

 13. Liesbeth schreef:

  Ik moet ook echt eens een roze nagellak aanschaffen. Jammer genoeg heb ik op m’n werk (in een slagerij) in m’n nagel en eronder gesneden, en is het verstandiger even geen nagellak meer te dragen. Bweik

 14. Marikee schreef:

  Mooi! En de namen zijn ZO leuk! :)

 15. Eline schreef:

  mooie kleurtjes!

 16. Kelly schreef:

  Vind ze allebij mooi!

 17. […] tijd terug blogde ik al over de drie verschillende lakjes die ik heb uit de Pirates of the Caribbean-collectie van […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.