Nail polish week: dark & metallic
10 sep 2011 / Nagellak

Donker en metallic, het past niet heel erg bij het seizoen… maar wie zegt dat je geen donkere kleurtjes kunt dragen in de zomermaanden? In deze een-na-laatste blogpost van nail polish week heb ik drie verschillende donkere kleurtjes van Catrice. De eerste twee zijn nieuw in het assortiment, de laatste is een vernieuwde versie van een lakje dat er al eerder in zat. Alhoewel, of deze nieuwe versie nog in het assortiment zit weet ik niet zeker! Anyway, ze lijken op zich best op elkaar, maar toch zijn ze allemaal verschillend.

Zo naast elkaar zie je het verschil toch wel goed. Op naar meer foto’s!

After Eight

Captain Sparrow’s Boat

Back to Black

Van deze drie is After Eight denk ik mijn favoriet! Maar als het aan de naam ligt is Captain Sparrow’s Boat nummer één.. ;)

Welke zou jij het snelst dragen?

xoxo2

«
»

25 reacties op “Nail polish week: dark & metallic”

 1. Nicole schreef:

  Mooie lakjes. Ik heb de laatste 2 ook! Jammer dat ik ‘after eight’ niet heb. Erg mooie kleur!

 2. Aquilance schreef:

  Mooi! Juist omdat ze niet echt zwart zijn. Vind die captain sparrows boat wel leuk!

 3. yak man schreef:

  wow, zo mooi! :D After eight is wel erg mooi <3

 4. Anna schreef:

  Wow hele mooie lakjes! Als er een actie komt ga ik ook weer inslaan :)

 5. Marikee schreef:

  Ik heb ook al deze drie! En ik deel jouw mening! ;)

 6. Niesje schreef:

  After Eight vind ik het mooiste kleurtje!

 7. Manon schreef:

  After eight is prachtig!

 8. Michelle schreef:

  hmmm, ik zou voor after eight gaan! jammer alleen dat mijn nagels om de haverklap breken en ze echt TE zacht zijn voor woorden… :S

 9. Esmay schreef:

  Ik vind ze allemaal pretty!

 10. Caithlin schreef:

  Ik vind After Eight ook het mooist!

 11. Lisanne schreef:

  Ik vind after eight echt heel mooi.

 12. Ariska schreef:

  After eight is echt prachtig, en de naam is goed gekozen!

 13. Alyssa schreef:

  Twee hele mooie kleurtjes! Ik hou echt van donkere nagellak :)

 14. Annet schreef:

  Oehh After Eight is ook zeker mijn favoriet! Vind het captain Jack Sparrow boot lakje ook erg leuk!! Vond het oranje lakje uit je vorige post niet zo! Hou gewoon niet zo van oranje! Haha!

 15. Lien schreef:

  After Eight deed me gelijk denken aan Herôme’s “Vancouver”, al is die misschien nog iets groener dan deze. :)

 16. Mariel schreef:

  Ik vind ze alle 3 erg mooi!
  Leuke blog heb je :)

 17. Anna schreef:

  Ik vind back to black het leukst!

 18. Marjolein schreef:

  Hmm ben niet zo enthousiast, niet echt m’n kleuren! Wel weer pretty foto’s :)

 19. Laura schreef:

  Ooooh wat ben ik toch altijd blij met al jouw updates over nagellak en nieuwe collecties! Haha geweldig hoeveel nieuwe kleurtjes je ons altijd weer weet te laten zien. Ik vind deze nieuwe collectie va catrice wel heel mooi! Ik draag sowieso eerder donkere kleuren omdat ik het makkelijker vind matchen bij alles. Captain sparrow is hiervan mijn favoriet!

 20. Masha schreef:

  Ze lijken echt veel op elkaar, wel allemaal erg mooi!

 21. Marlous schreef:

  Ik heb after eight ook, maar gek genoeg lijkt hij op mijn nagels meer op de kleur die bij jou bij captin sparrow’s boat zit.. en ik vind hem niet super dekkend, dat is jammer. Maar wel een mooi kleurtje, ik heb hem vooral voor de donkere dagen gekocht (alvast ;-))

 22. Jiildou schreef:

  dat jij je nagels zo mooi schoon en netjes hebt. Ik weet of je eerst nagels lakt, foto’s maakt en dan weer nagellak afhalen en weer lakken, maar ik maak er altijd een nagelsmeerboel van en mijn nagelriemen gaan kapot. Dit ziet er echt supernetjes uit! :)

 23. Jessica schreef:

  Ik heb de tweede; ik kijk er nu al naar uit om hem voor de eerste keer op te doen.

 24. Natalina schreef:

  Oeh! Die after eight is echt een musthave!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.