My homemade temporary planner

De laatste tijd ben ik serieus geobsedeerd door planners/agenda’s, en dan vooral (of eigenlijk alleen maar, haha) door Filofax-agenda’s. Ik heb volgens mij uren gespendeerd aan het kijken van filmpjes waarin mensen hun agenda-setup laten zien. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Vandaar ook al die leuke papieren en washitapes die ik laatst kocht, en niet geheel onbelangrijk: het feit dat ik vorige week een Filofax-planner bestelde. Ongeveer twee weken terug besloot ik zelf een agenda samen te stellen in een A5-map. Die had ik al liggen, inclusief tabbladen en (veel) papier, want ik was ditzelfde zo’n 7 jaar geleden al van plan… is er nooit van gekomen dus ;-) Anyway, ik wilde graag even laten zien hoe mijn tijdelijke planner eruit ziet!

038
037
036
047
046
045
035
034
042
043
044

Niet elk tabblad heeft inhoud, maar het ging me in principe om het uitproberen van wat voor mij werkt! Als ik mijn Filofax heb, ga ik deze zelfde secties gebruiken, want dit zijn de dingen die ik bij de hand wil hebben en wil organiseren. Er is goed over nagedacht ;-) Ik word nu elke keer heel blij als ik naar mijn planner kijk, vooral de pagina met de roze stipjes: je ziet het op de foto’s niet goed, maar ze glitteren zelfs! Het is een blad uit één van de ‘papierboekjes’ die ik laatst kocht. Door het gebruiken van deze map als agenda slash organizer wist ik zeker dat ik een Filofax wilde, het is een goede (en goedkope!) manier om te zien of je zo’n soort agenda fijn vindt om te gebruiken!

Wat voor agenda gebruik jij?

«
»

40 reacties op “My homemade temporary planner”

 1. Frauke schreef:

  Haha, leuk dat je zo al eens ontdekte of Filofax iets voor jou was :D ! Ikzelf vind A5 nét te groot als agenda (omdat het in weinig handtassen echt goed past bij mij), maar het lijkt me wel heerlijk dat je dan erg veel ruimte hebt. Alweer hele leuke foto’s trouwens, en die map is super cute :).

 2. Ingeborg schreef:

  Oh wauw, ziet er super leuk uit!

 3. Dionne schreef:

  Ziet er heel leuk uit. Ik heb alleen een kleine agenda

 4. Dita schreef:

  Dat ziet er leuk uit! Zelf gebruik ik een Hema agenda, ik ben er ook dol op :)

 5. Joyce schreef:

  Ziet er erg leuk uit!

 6. Anke schreef:

  Ik heb een simpele Moleskine. Van die grote planners vind ik wel tof, maar ik zou het waarschijnlijk niet lang volhouden die echt mooi en netjes bij te houden en dan zou ik daar weer van gaan balen, haha.

 7. Beautydagboek schreef:

  Wat heb je dat leuk gedaan! Toen ik een jaar of 10 was deed ik dit soort dingen ook (was toen al heel organisatorisch, haha), door jou wil ik het ook weer gaan doen :) Dit komt op de to-do list!

 8. Olga schreef:

  Oef, die filofax achtige agenda’s zien er echt zo fijn uit, ik vind jouw zelfgemaakte ook prachtig! Ik gebruik de teamconfetti agenda, haha. Die heeft geen tabjes, ringbandje of post its, maar wel leuke patroontjes :) Ik vind het filofax principe wel leuk om mee te nemen als inspiratie voor de agenda voor volgend jaar!

 9. Manon schreef:

  Wat leuk! Ik ben er ook dol op en ik heb ook een planner gekocht laatst (geen echte FF, die zijn me te duur en wie weet hou ik het niet eens vol) bij Paperchase!

 10. Bente schreef:

  Wat een feestelijke agenda!
  Ik zelf gebruik eigenlijk helemaal geen agenda. Alleen op mijn werk worden afspraken automatisch in de digitale agenda. Maar op persoonlijk vlak doe ik alles uit mijn hoofd. Gaat over het algemeen erg goed ;)

 11. Jana Vmh schreef:

  Superleuk met die kleuren en versieringen :)

 12. Carmen schreef:

  Wow heel vet! Ik was net van de week ook aan het nadenken om er zelf één te maken omdat ik over een filofax twijfelde. Uiteindelijk toch niet gedaan, maar misschien dat ik het nu toch wel wil doen… :)

 13. Laura schreef:

  He dit is nog eens leuk bedacht!
  Ik heb zelf sinds dit jaar ook een filofax en ben er echt heel blij mee! Al moet ik er wel iets meer mee gaan doen maar dat komt er steeds niet van haha.

 14. Manon schreef:

  dat heb je erg leuk gedaan!

 15. Ilse schreef:

  Ik vind het er echt heel leuk uit zien maar ik zou zelf geen zin hebben om iedere week m’n agenda te moeten versieren haha. Ik schrijf al zo slordig en ik ken mezelf; mijn agenda wordt dan helemaal een grote zooi haha.

 16. Charlotte schreef:

  Ziet er heel tof uit Alyss! Je hebt het mooi opgepimt, leuk handschrift heb je trouwens^^

 17. Judith schreef:

  Wat ontzettend handig & leuk! Erg mooie foto’s trouwens. :D

 18. Stephanie schreef:

  Leuk gedaan, en dat zegt iemand die geen agenda heeft, en het ook niet wilt gebruiken!

 19. Naomi schreef:

  Wat een super leuk idee!

 20. Anne schreef:

  Wow, wat ontzettend georganiseerd :o! Ziet er wel heeeeel erg leuk uit!

 21. Eline schreef:

  die is super leuk!

 22. Marieke schreef:

  Heel leuk! Ik weet nog niet zo goed wat ik van die filofaxen moet denken, maar ik ben gék op plannen en sleep standaard 4 notitieboekjes met me mee :)

 23. Marjolein schreef:

  O wauw, wat een vrolijke boel :D dit is écht handig zeg! Thanks for sharing.

 24. Ines schreef:

  Wat fijn! :D Mooi en handig!

 25. Quincy schreef:

  Ziet er leuk uit zeg!

 26. Eva Kraaijeveld schreef:

  Wat een vrolijk en leuk idee! Mooi gedaan! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 27. Marijke schreef:

  Wat grappig, ik ben de laatste dagen ook echt veel filmpjes aan het bekijken over FiloFax! Ik heb nu een Moleskine, maar volgend jaar koop ik sowieso een Filofax! Deze ziet er ook erg mooi uit! :-)

 28. Marjolein schreef:

  Oh-em-gee. Deze is zooo tof! Wauw!

  Ik vergeet er alleen altijd in te kijken/schrijven/etc. :(

 29. Sílvia schreef:

  Oh I love it, so girly!!

 30. Larissa schreef:

  Superleuk! Mochten ‘ie in de winkel liggen, dan zou ik er zeker eentje halen ;3.

 31. Kim schreef:

  Creatief! Ik word vrolijk van al die kleurtjes.

  Liefs, Kim.

 32. Petra schreef:

  Superleuk en handig! Ik wil ook graag een boekje waar ik alles in kan schrijven, maar ik vind het toch lastig in een gewoon boekje. Misschien doe ik dit ook nog wel! Ik ben benieuwd hoe je filofax bevalt :)

 33. Manon schreef:

  Wat een goed idee! Dat ga ik ook proberen!

 34. Kelly schreef:

  Echt superleuk. Ik gebruik ook z’n map voor al mijn blog dingen, voor prive heb ik een handige moleskine. Ik zou er ook niet aan moeten denken om iedere keer zo’n map overal mee naartoe te moeten tillen! Masr dit geeft wel weer inspiratie om mijn blogmap wat leuker te maken.

 35. […] Ik maakte foto’s van mijn tijdelijke planner! […]

 36. Yllian schreef:

  Als ik dit zo zie krijg ik meteen de plan kriebels! Wat kan plannen toch ongelofelijk leuk zijn als je veel kleurtjes en versiering gebruikt! Thank girl for sharing :).

 37. stacey schreef:

  heel erg leuk gedaan :) Ik overweeg ook een Filofax aan te schaffen dus ben benieuwd hoe het je bevalt :)

 38. Hesteranne schreef:

  Wow! Wat is die mooi geworden. Misschien dat ik ook een poging ga wagen!

 39. […] Eindelijk heb ik een Filofax-agenda! Ik heb uren besteed aan het kijken van filmpjes waarin mensen hun agenda en inrichting lieten zien én aan het bekijken van de verschillende formaten, uitvoeringen en kleuren die er mogelijk zijn. En er is veel mogelijk! Een Filofax-agenda biedt je de kans om je planner precies zó in te richten als jij wilt; je bedenkt zelf wat je achter welk tabblad wilt, hoeveel je er daarvan wilt en je kunt het altijd weer veranderen. Heel handig! En dat heb ik nog niet gehad over het leukste: het versieren, haha! Stickers, washitape, sticky notes… het kan allemaal. Anyway, ik wilde jullie graag laten zien hoe mijn Filofax eruit ziet! Het is een first look, een andere keer zal ik uitgebreid ingaan op mijn indeling! […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.