Looking back on 2013: outfit snapshots
28 dec 2013 / Kleding & zo

Deze post gaat bewijzen dat ook ik (best) vaak selfies in de spiegel maak… vaak van wat ik op dat moment draag, de helft van de keren resulterend in een #ootd-foto op Instagram ;) De andere helft redt het niet en verdwijnt mijn archieven in. Tot nu dat het jaar bijna voorbij is ik me bedacht dat het wel leuk zou zijn om mijn outfit-selfies van dit jaar op een rij te zetten. Mijn kledingstijl van 2013 samengevat, als het ware. Het leuke vind ik dat het op chronologische volgorde is en je dus zo alle seizoenen langsgaat. Het begint hierboven in februari & gaat hieronder verder tot en met (half) december.

allyearlong2

Mijn persoonlijke favorieten: de bloemetjeslegging, mijn Curaçao-trui en de hele onderste rij met outfits. De laatste is mijn hardloopoutfit <3 Wat vinden jullie van mijn outfit-jaar? ;) En waar ik ook erg benieuwd naar ben: maak jij je wel eens schuldig aan de #ootd-selfe?

xoxo2

TAGS: , ,

«
»

12 reacties op “Looking back on 2013: outfit snapshots”

 1. Charlotte schreef:

  Woaahh wat een outfits! Leuk overzichtje :)

 2. Annoesjka schreef:

  Wat een leuk idee om eens zo’n overzicht te plaatsen! Ik ben het meest fan van je roze blazer, tenminste, als ik het goed heb gezien. En ja, ik maak me vaak genoeg schuldig aan zo’n selfie, alleen verdwijnen die van mij 9 van de 10 keer mijn Dropbox in (waar ik al mijn foto’s bewaar) zonder ze ergens anders te posten.

 3. Anne schreef:

  Oh wat tof om terug te kijken! Ik vind je bloemetjeslegging echt helemaal de bom :)

 4. Martina schreef:

  Wow dat is nog eens een overzicht!

 5. Nieke schreef:

  Wat leuk om te zien zo’n overzichtje! Grappig dat je ook altijd in de spiegel foto’s hebt haha.

 6. Anke schreef:

  Haha, volgens mij heb jij het niet zo snel koud of lijkt dat maar zo? Of ik draag te veel superdikke wollen vesten, haha ;) Ik maak zelf alleen heel af en toe een ootd, als ik iets “speciaals” aan heb ofzo. Maar eigenlijk is het wel leuk om dat vaker te doen, want zo’n overzichtje is toch wel tof om te zien!

 7. Lotje schreef:

  Doemij al die leuke zomer outfitjes maar weer hoor!

 8. Sara schreef:

  Zo leuk om al die outfits allemaal bij elkaar te zien :D ik heb zelf geen instagram (lees: verouderde gsm), dus geen overload aan selfies voor mij :D

 9. Marjolein schreef:

  Suuuuper leuk om te zien :D ook grappig om kledingstukken meerdere keren terug te zien keren, en te zien wanneer het zomer/winter is.

 10. […] in deze updo. Outfitfoto’s maken doe ik eigenlijk niet vaak genoeg (oké, behalve dan de selfies, haha), maar ik vind het wel leuk om te […]

 11. annnouska schreef:

  Oeh wat en leuke collage :D. Selfies kunnen best leuk zijn, dat blijkt maar weer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.