Little creatures (up close)
24 apr 2014 / Fotografie

Ik ben helemáál niet van de kleine beestjes (wie wel?!)… ze fotograferen is echter een ander verhaal! Ik heb het nog niet vaak gedaan (want tja, ik kom liever niet te veel in de buurt!), maar daar heb ik toch eens verandering in gebracht. Ik heb sinds kort een 90mm-macrolens te leen en daar heb ik tijdens de paasdagen eens flink gebruik van gemaakt! Ik liep een rondje in mijn buurt en bekeek het (insecten)leven eens van heel dichtbij. Best leuk, eigenlijk ;-)

045
044
002
053
013
036
035
046
028

Zeg nou zelf, het is toch best leuk om zulke beestjes van wat dichterbij te zien? ;-) Dichterbij dan dit hoeft van mij ook niet hoor, dus meer macro dan dit zal ik waarschijnlijk niet gaan. Ik vind het nu eigenlijk wel jammer dat ik zelf niet zo’n macrolens heb, maar gelukkig houdt mijn moeder ook van fotografie (en veel meer van dit soort macrofotografie dan ik) en mag ik vast eens haar 100mm-macrolens lenen! Misschien dat ik dan eens een poging ga wagen nóg dichterbij te komen… ;-)

xoxo2

«
»

58 reacties op “Little creatures (up close)”

 1. Jenny schreef:

  Heel mooi alyssa! Ik heb ook van die ringen en wil er graag van af want ik gebruik ze nooit haha. Dus als je ze wil kopen ;)

 2. Anna schreef:

  Wauw, zo mooi!

 3. Danielle schreef:

  Cuteeeeee! Wat een prachtige foto’s!!

 4. Wauw! Wat een mooie foto’s en wat een onwijs leuke blog heb jij!

 5. Kimberley schreef:

  Wauwie! Ik vind lieveheersbeestjes en bijtjes ook zo leuk om te fotograferen! x

 6. Danique schreef:

  Wauw, dit zijn echt geweldige foto’s! Tof hoor, zo’n macrolens. Staat op mijn wishlist ;).

 7. […] details in de natuur! Het is heel leuk om het eens van wat dichterbij te bekijken, door zo’n macrolens. Zo zie je nog eens dingen die je normaal niet zou […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.