Latest (beauty) purchases
24 sep 2011 / Beauty, Shoppen

Als ik denk aan make-upproducten en beauty-dingetjes, denk ik vaak gelijk aan nagellak. Tja, daar hou ik nu eenmaal het meeste van! Maar naast nagels lakken, vind ik het óók leuk om me bezig te houden met andere beautyproducten. Dit zijn wat dingetjes die ik de afgelopen tijd heb geshopt!

Toch eerst iets voor nagels ;) Ik heb besloten om ook eens te beginnen met Trind, aangezien ik er veel goeds over heb gehoord en gelezen! Dit setje kostte maar 13,95 (normaal de prijs per stuk!), dus ik besloot het mee te nemen. Nu gebruik ik naast deze twee producten een nagelverharder/basecoat van Sally Hansen, maar ik schaf binnenkort denk ik de Nail Repair van Trind aan. Ben ik ook erg benieuwd naar!

Een nieuwe mascara! Waterproof, daar voel ik me toch wat fijner mee ;) Vooral in het regenseizoen! Alleen jammer dat het er zo lastig af gaat… maar: het is een fijne mascara.

Jup, ik besloot ook eens te kijken bij de make-up van de Action en nam gelijk twee blushes mee. Fijne kwaliteit! Ik kwam er later (via een andere blog) achter dat er zelfs nog zo’n poederdons (?) bij zit in het doosje, heel handig – al gebruik ik die eigenlijk niet ;)

Ik voel me wel een klein beetje een shopaholic, haha… komende week blog ik ook nog over wat ‘fashion related’-aankopen!

xoxo2

«
»

15 reacties op “Latest (beauty) purchases”

 1. Chantal schreef:

  Ik heb toevallig ook gister een blush van de action gekocht, volgens mij is het die linkse als hij Peach heet. Maar je ziet er bij mij niks van op mn wangen! Ik ga em aan een bleek iemand geven :)

 2. Anna schreef:

  Ik wil ook een keer een trind setje kopen. Lijkt me heel fijn voor je nagels, ben dus benieuwd hoe het bij jou werkt!

 3. Laura schreef:

  Ik heb eigenlijk altijd waterproof op, vind ik sowieso fijner maakt niet uit welk seizoen. Weet dus ook niet hoe ‘moeilijk’ het eraf gaat omdat ik niet gewend ben dat het makkelijk gaat haha. Ik gebruik in ieder geval altijd de make-up pads van de hema en daarmee gaat de mascara er prima mee af dus misschien moet je die eens proberen? En ehh trind? Geeen idee waar het voor is :’)

 4. Angelina schreef:

  Dat trind-setje ziet er alleen al leuk uit om te hebben haha. Mooie blushes!

 5. Floor schreef:

  Trind is echt heel fijn. Je moet ook vooral de Nail Repair gebruiken, voor mij helpt het heel goed!

 6. Esmay schreef:

  Leuke dingen geshopt!
  Ik vind waterproof mascara’s echt vreselijk! M’n wimpers vinden het ook niet leuk!

 7. Suzanne schreef:

  trind wil ik ook nog eens proberen! en ik ben benieuwd wat de mascara doet!

 8. Kimetc schreef:

  Die nail balsem van Trind is heel fijn, maar de nail repair raad ik je niet aan. Hij deed bij mij (na keurig twee weken kuren!) niet zoveel voor mijn nagels. Mijn nagelverharder van Rimmel werkt voor mij beter. Ook werd hij binnen no-time heel dik, en inmiddels onbruikbaar.. Trouwens, die blushes zijn fijn hè!

 9. Sharon schreef:

  Mooie producten! :)

 10. Caithlin schreef:

  Ik moet ook weer eens een waterproof mascara kopen, erg handig met dit weer!

 11. Aleida schreef:

  Fijne aankopen zeg. Ik heb altijd zo’n moeite met waterproof mascara, dat ik maar de “gewone” neem…

 12. Carmen schreef:

  Leukleuk! Ben heel benieuwd naar hoe dat blauwe nagellakje staat :)

 13. des schreef:

  ben wel benieuwd waar die nail balsam voor staat eigenlijk!

 14. Saskia schreef:

  Mooie foto’s! :)

 15. Bertine schreef:

  Die blush van de action moet ik eens eens halen, zien er goed uit en ik heb er meer goeds over gehoord.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.