Ik maak ook wel eens een ooglook: brons & neutraal
14 mrt 2016 / Beauty

Al jaaaren heb ik dezelfde favoriete beautyproducten. Als het op make-up aan komt is mijn motto: never change a winning team! Ik vind het leuk om af en toe op Youtube beautyvideo’s te kijken, maar zelf maak ik me altijd vrijwel hetzelfde op. Af en toe varieer ik een beetje met mijn favoriete oogschaduw van Too Faced en maak ik er iets anders van. Zo ook deze keer! Het blijft een simpele look, want daar hou ik van: neutrale kleuren met subtiele glitters. Dit keer brons!

001
008
002

Op mijn ooglid een lichtere kleur brons en in de crease (hoe zeg ik dat in het Nederlands?!) een donkere bronskleur. In de buitenste hoek onder mijn oog diezelfde brons en aan de binnenkant de lichtste kleur in mijn oogschaduwpalet. Die lichte deed ik ook heel subtiel als ‘eyeliner’ op mijn ooglid. Verder: wenkbrauwpoeder, mascara (ziet er subtiel uit, maar ik heb nu eenmaal geen mega wimpers) en Blistex op mijn lippen voor de glans :-) Oh en zo standaard voor mij dat ik het vergeet te noemen: concealer onder mijn ogen.

004
009
010
005

Ik vind het leuk om van tijd tot tijd wat uit te proberen met make-up, maar als ik dan eenmaal bezig ben merk ik hoe lastig het kan zijn, haha! Ik kijk dan wel filmpjes, maar als ik die ‘voor het leuk’ kijk onthou ik de tips niet zo goed. Ik wil me wel wat meer gaan verdiepen in make-up, ik wil eindelijk eens een goede smokey eye onder de knie krijgen ;-)

xoxo2

«
»

5 reacties op “Ik maak ook wel eens een ooglook: brons & neutraal”

 1. Dhini schreef:

  Prachtig en mooi ogen heb je

 2. Anne schreef:

  Wauw, mooi hoor! Vind deze kleur heel goed bij je oogkleur staan. :)

 3. Esmeralda schreef:

  Oh ziet er super uit! Welke kleur is het precies, ik wil het ook proberen!

  • Alyssa schreef:

   Uit de Natural Eye van Too Faced: Push-Up over het ooglid, Cocoa Puff in de ‘crease’ en de lichte kleur boven en onder als ‘eyeliner’ is Silk Teddy :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.