I went online window shopping
13 jan 2014 / Kleding & zo

Omdat ik de laatste tijd op een (extra streng) budget leef, is uitgebreid shoppen er – helaas helaas – even niet bij. Maar gelukkig bestaat er zoiets als windowshoppen. Online windowshoppen, welteverstaan! En dat, mensen, is iets waar ik uren aan kan besteden (verspillen). Er bestaan zoveel mooie dingen die ik (ooit, some day) in mijn bezit wil hebben! Ik vind het daarom heel leuk dat er zoiets als Fashionchick bestaat. Heerlijk scrollen door mooie schoenen, kleding en accessoires… en het leukste? Als je verliefd bent op een item, klik je één keer en het item zit in je kledingkast. Virtuele kledingkast, dat dan weer wel, maar zo heb je mooi al je droomitems op één plek. Kan je er elke dag (elk uur) zuchtend doorheen scrollen ;-)

Bij deze: 10 paar schoenen die ik per direct aan zou willen trekken, en 2 outfits waar hetzelfde voor geldt!

shoes

#1 / #2 / #3 / #4 / #5 #6 / #7 / #8 / #9 / #10

outfit1

trui /  broek / ketting / schoenen

outfit2

trui / ketting / broek / schoenen

Hardlopen is de laatste tijd mijn grote liefde (na fotografie, obviously). Daarom heb ik in (online) winkels bijna alleen nog maar oog voor hardloopschoenen. Of hardloopkleding. Leggings zijn ook nog nooit zo interessant geweest. En omdat ik verder alleen maar in het verlengde van hardlopen lijk te kunnen denken, heb ik ook vooral zitten kwijlen bij een groot aantal sneakers. Sportief is mijn nieuwe look ;-) Als je de rest van mijn (groeiende) wensenlijstje wil zien, kun je mijn Fashionchick-profiel bekijken. Of volgen, mag ook ;-)

Wat is jouw recente kledingobsessie? En wat vind je van mijn droomsneakers en -outfits?

xoxo2

«
»

10 reacties op “I went online window shopping”

 1. Charlotte schreef:

  Wauw! Tof lijstje. Al die nikessss! Love it
  Ik ben op dit moment helemaal verliefd op de peplum top.

 2. Olga schreef:

  Die ketting is leuk. En door hardlopen (zachtlopen in mijn geval) en het koude weer fantaseer ik ook alleen maar over fijne joggingbroeken ;)

 3. martina schreef:

  mooie lijst! doe ik zelf trouwens ook! winkelmandje vol laden en dan de stie wegklikken ;)

 4. Leonie schreef:

  Ik vind je tweede outfit ondanks de sporty stijl toch echt heel Alyssa! Lekker vrolijk en lente-achtig! Ik kende de site nog niet, maar ben dan ook niet zo’n mode-meisje ;)

 5. Eva schreef:

  Wat een leuke selectie. Ik vind vooral de eerste outfit top! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 6. Eline schreef:

  mooie lijst :D

 7. Kimberley schreef:

  Ik zou ook meer aan online window shoppen moeten doen inplaats daadwerkelijk ook bestellen haha! De items van de 2e collage zijn leuk!

  Je kunt nu kans maken op een set van 10 polaroids op mijn blog.

 8. Ise schreef:

  Ohh die witte Nike dunks.. *kwijlt*

 9. Michelle schreef:

  Super leuk die outfits! Ik zou ze zo aan kunnen trekken. En die sneakers zijn ook echt awesome! Die wedges van Nike met wit, rood en zwart heb ik in de winkels gezien. Ik vond ze echt prachtig en wilde ze passen, maar ze hadden mijn maat niet. Ik zocht hem toen nog in de Nike shop, maar kon hem niet vinden. Toen ben ik uiteindelijk toch maar voor een ander paar sneakerwedges gegaan. Die minstens net zo leuk is. I love blouses, maar tegenwoordig ook van die heerlijke chill sportieve truien! Xx

 10. Beautydagboek schreef:

  De Brooklyn trui is geweldig! En de grijze joggingbroek vind ik ook erg leuk! Het liefste zou ik een sweater van New York willen hebben, dat vind ik zo tof :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.