15 december 2017
Het is weer (winter)wishlist-tijd!
Mag ik eerst even een heel groot cliché in de groep gooien? Niet te geloven dat het alweer december is!! Zo, die is eruit. Mijn hoofd is nog achtergebleven in de zomer volgens mij, maar ik moet er toch echt aan geloven: het is koud buiten. Ik hou er echt niet van om het koud te hebben, maar ik de winter heeft ook wel iets moois! En ja, bij een nieuw seizoen hoort ook weer rondkijken voor nieuwe kleding (en andere spullen). Wanneer ik de kans krijg online te (window)shoppen, dan ga ik ervoor. ;-) En omdat ik snel afgeleid ben, bestaat mijn lijstje niet alleen uit (winter)kleding…

Laat ik een ding voorop stellen: ik vind me kleden voor winterweer aan de ene kant heel makkelijk, maar stiekem ook heel moeilijk. Want vaak zijn de meest warme kleren/broeken/schoenen niet per se de mooiste, en de mooiste kleding is vaak niet helemaal geschikt voor winters weer… Daarom mix het vaak gewoon lekker; (zomerse) sneakers met een dikke trui bijvoorbeeld. Ik ben geen groot fan van coltruien, alleen in de winter is het eigenlijk best fijn!
De high-waisted stretchjeans (49,99) & zwarte coltrui (49,99) zijn van Esprit, de ketting met halve maan (19,99) komt van Lucardi, het kleine schoudertasje (45,99) van Esprit, de sjaal (19,99) is van HEMA en de schoenen van imitatieleer (69,99) zijn van Esprit.

Als er één ding is waar ik van hou, dan is dat lekker (warm) thuis zijn en mijn ding doen. Muziek luisteren, lezen, tekenen, Netflixen… it’s all good. En wat daar natuurlijk bijhoort is super cozy kleding, zoals een heerlijk zacht vest. Met capuchon. Want die doe ik gerust op als ik binnen zit. Love it. Oh en als ik dan toch thuis ben… dan wil ik natuurlijk dat m’n home er prachtig uitziet. Vandaar dat ik vaak even op de website van IKEA rond surf – altijd leuk. En laat ik nu net volgend jaar (alweer ja) gaan verhuizen; deze dingen staat in ieder geval alvast op de wishlist!
De kunstplant (19,95), het tekenmodel (6,99) & de glazen stolp (12,95) zijn van IKEA, het superzachte vest (49,99) is van Esprit, de geurkaarsen (2,99) (ze ruiken naar chocola & toffee!) van IKEA, de instax-camera vind je bij MediaMarkt en de koperkleurige opbergkistjes (17,99) en het dressoir (399,-) komen ook van IKEA. Vind jij het – in de winter – ook zo heerlijk om lekker binnen te zijn? En ik ben benieuwd: ben jij fan van coltruien, ja of nee?

TAGS: , ,

«
»

Eén reactie op “Het is weer (winter)wishlist-tijd!”

  1. Eva schreef:

    Wat een fijn lijstje, vooral die schoenen en de interieur inspiratie is <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴