“Hell on Heels”
9 jan 2012 / Favorieten, Films
Ik wilde vandaag een van mijn favoriete films ever met jullie delen; met foto’s natuurlijk, maar deze keer ook een minireview. Welke film? The Devil Wears Prada. Ik vind het zo’n leuke film, inmiddels heb ik ‘m volgens mij minstens tien keer gezien!

Waarom vind het dan zo’n leuke film? Nou, ten eerste: het gaat over het werken bij een tijdschrift, hoe kan ik dat nou niet leuk vinden? (ik studeer immers Redactie en Mediaproductie…) Ten tweede: het heeft ook een iets ‘diepere’ laag; het gaat ook over keuzes maken (voor je toekomst): wat is uiteindelijk belangrijker, je carrière of je persoonlijke/sociale leven? Hoe vind je een goede balans? Het gaat over dingen leren over jezelf; erachter komen wat je nu echt wil en wat je daarvoor over hebt. En op wat oppervlakkiger gebied: mode. De meeste outfits die voorbijkomen vind ik prachtig! (Zie hier een van mijn favo scenes op het gebied van kleding!) Hoe kan het ook anders, de costume design in de film is gedaan door Patricia Field, die ook de kleding deed voor Sex and the City (gotta love SATC fashion!). Oh, en de hele film heeft gewoon een hoog “feel good”-gehalte! Conclusie: deze film behoort zeker tot mijn top 5 favoriete films! Wat vind jij van The Devil Wears Prada? En wat is jouw favoriete film?

xoxo2

«
»

26 reacties op ““Hell on Heels””

 1. Jiildou schreef:

  Dit is echt een heerlijke film! Hij komt ook zeker in mijn top vijf :)

 2. Daniëlle schreef:

  Super film! Komt deze week (morgen geloof ik?) op tv!
  Het boek is ook wel leuk :-)

  • Alyssa schreef:

   Ja klopt, morgen! Heel toevallig, heb ‘m afgelopen vrijdag (volgens mij) gekeken en toen bleek dat ‘ie deze week op tv zou komen!

 3. tamara schreef:

  ben ook dol op deze film.

 4. Marjolein schreef:

  Is echt een leuke film!

 5. Roos schreef:

  Het is zo’n leuke film idd!

 6. Masha schreef:

  Geweldige film! Ga het morgen zeker kijken!

 7. Myrthe schreef:

  Ja, heerlijk! En Anne Hathaway is bij mij altijd goed, en met Meryl Streep een gouden combi.

 8. Lies schreef:

  Ik hou echt van the devil wears prada! Het is echt een superleuke film met een goede verhaallijn :D

 9. Nicole schreef:

  Het is echt heel lang geleden dat ik deze film voor het laatst heb gezien. Ik moet ‘m snel weer eens kijken om er een eerlijke mening over te hebben. Ik kan me er namelijk heel weinig van herinneren.

  Mijn alltime film, al ruim 16 jaar lang, is Braveheart. Tja, het is dan wel geen fashion film, maar OMG: het is wel mijn alltime favorite.

 10. Bodine schreef:

  Zelfs mijn vriend vindt deze film leuk! Hij beschrijft ‘m als: die goede Prada film met Meryl Streep.

 11. Petra schreef:

  Jaaa, die vind ik leuuk! Toen jij zei ‘mijn favoriete scene qua kleding’ dacht ik ook al gelijk aan deze!

 12. Emily schreef:

  Ahh die is zooo leuk! Hij komt morgen op tv! :)

 13. Tineke schreef:

  Het is een heerlijke film! :) Ik heb hem ook zeker al wel een aantal keer bekeken! :D

 14. Anke schreef:

  Ik heb de film volgens mij ook al eens gezien, maar wil hem op zich nog wel een keer zien! Het boek vond ik in ieder geval leuk. Sowieso hou ik wel van dit soort verhalenlijnen :)

 15. Caithlin schreef:

  Dit is ook één van mijn favorieten! Vooral de mode is heerlijk om naar te kijken en het acteerwerk van Meryl Streep, Emily Blunt en Anne Hathaway maakt het ook een fantastische film.

 16. Saskia schreef:

  Nooit gezien ook denk ik geen film voor mij :)

 17. des schreef:

  zo’n simpele meidenfilm, maar inderdaad de mode is zo mooi in deze film!

 18. Lyanne schreef:

  Ik vind het ook een heerlijke film! Hij was deze week geloof ik op tv?

 19. Lauradenkt schreef:

  Ja, ik vond het wel een leuke film :) Mijn lievelingsfilm is Amelie!

 20. Jessica schreef:

  Dit blijft een super leuke film!

 21. Danique schreef:

  Leuke film! Ik moet hem maar weer eens gaan kijken.

 22. xx_Patries_xx schreef:

  ooo ik hou van deze film :D:D en ga hem vanavond dan ook zeker kijken op rtl4

 23. Esmay schreef:

  Ik <3 deze film!

 24. Charlotte schreef:

  Ik vond het echt een te leuke film! <3
  x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.