Good morning: orange-berries-cinnamon smoothie
17 feb 2014 / In de keuken

Er is weer een nieuwe week aangebroken; nieuwe week, nieuwe kansen! Elk moment is eigenlijk hét perfecte moment om met een nieuwe goede gewoonte te beginnen, maar omdat maandag de eerste dag van de week is, is het extra toepasselijk ;-) De laatste tijd was ik mijn gezonde voedingspatroon een beetje uit het oog verloren, maar ik heb ‘m weer gevonden! Ik maakte deze hele smakelijke smoothie, maar natuurlijk niet voordat ik alles uitgebreid fotografeerde. Héérlijk om daar mee bezig te zijn. Bij deze heb ik voor jullie het beeldmateriaal én natuurlijk het recept van de smoothie!

013
023
022
019
018
017
016
Dit gaat er in de blender:

Sap van 4 sinaasappels, grote hand spinazie, blauwe bessen en frambozen, één kiwi, kaneel (ongeveer ¾ theelepel), een theelepel chiazaadjes en een beetje water. De amandelen op de foto zijn meer een snack voor erbij ;-)

025
026
031
029
027

Geniet!

xoxo2

«
»

29 reacties op “Good morning: orange-berries-cinnamon smoothie”

 1. Dita schreef:

  Dat ziet er lekker uit!

 2. Manon schreef:

  Wat een goed begin van de dag, ziet er lekker uit

 3. Sofie schreef:

  Wat een heerlijke smoothie! Ik ga deze zeker eens uitproberen :)

 4. Frauke schreef:

  Ziet er heel lekker uit! En goeie goed, jij maakt ZO mooie foto’s! Wauw wauw. Kan zo een tijdschrift in :).

 5. Lauriëtte schreef:

  Dat ziet er heerlijk uit! Ga ik ook eens maken! :) En wat een prachtige foto’s!

 6. Sas schreef:

  Ziet er heerlijk uit op die foto’s van je :)

 7. Manon schreef:

  Ziet er goed uit, en klinkt erg lekker. Ik ben wel van smoothies op de vroege ochtend!

 8. Nina schreef:

  Dat ziet er lekker en heel erg mooi uit.

 9. Alyssa schreef:

  Ziet er echt heerlijk uit! En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt ^^ I like!

 10. Marissa schreef:

  Ziet er heel lekker uit! Ik wil van de week ook (voor het eerst) een smoothie maken. Ik heb geen blender, maar wel een staafmixer. Daarmee zal het ook wel mee moeten lukken.

 11. Marjolein schreef:

  Deze smoothie ziet er echt té lekker uit. Jum!

 12. Mireille schreef:

  Aah die smoothie ziet er echt heel lekker uit. En jouw foto’s erbij maken het helemaal compleet. Heel mooi al die kleuren.

  xoxo Mireille

 13. Ines schreef:

  Mmm hij ziet er echt heerlijk uit!

 14. annouska schreef:

  Hmmmm dat ziet er echt lekker en gezond uit. :D

 15. Suuz schreef:

  ziet er heerlijk uit, en wat een geweldige foto’s WAUWWW! geen woorden voor!

 16. Anne vdh schreef:

  Door de foto’s ziet ie er echt nog lekkerder uit! Wat zit het ook in een gaaf glas zeg!

 17. Martina schreef:

  Wat een prachtige foto’s

 18. SanneWierda schreef:

  Ziet er echt heerlijk uit!

 19. Jana Vmh schreef:

  Zo een heeeeerlijke foto’s :D nomnom

 20. cheyenne schreef:

  dit ziet er zooo, zo lekker uit zeg!
  xo, cheyenne

 21. Leonie schreef:

  Hooo, die foto’s ook. Nog steeds: je moet je eigen smoothiebar beginnen man, ik word vaste klant :)

 22. Linda schreef:

  Wat maakt jij toch altijd mooie foto’s. Ik krijg er meteen dorst van, hihi.

 23. Jennifer schreef:

  Hée, maak mij ook even zo’n smoothie. :P Ik heb altijd verkeerde verhoudingen ofzo, er komt altijd een zure drap uit die ik niet door m’n keel heen krijg. En als ik er meer vocht bij doe dan wordt het er ook niet beter op. Ben geen smoothiekoningin zoals jij.

 24. tineke schreef:

  Wauw, wat ziet het er lekker uit! :D

 25. Olga schreef:

  Wat zijn die foto’s van jou toch altijd likkebaardend lekker! Dit is precies waarom ik je heb getagd voor de NOM NOM NOM TAG. Ik vond het echt iets voor jou :) Laat je me weten of het je leuk lijkt om hem in te vullen?

 26. Marlissa schreef:

  Kaneel had ik nooit bedacht om erin te gooien. Klinkt wel erg goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.