Finally got me some running shoes!
4 mrt 2013 / Hardlopen
Already a few weeks ago I decided that I wanted to start running. But after making that decision, I didn’t do that much actual running ;) In fact: I only went once (about two weeks ago) just to see how I would like it. But then I decided that if I really wanted to this, I should be taking action! That’s when I came across Start to Run, which is a 6-week course for beginning runners you can sign up for – which I did! Then this past week I finally went shopping for running shoes… I got very lucky: I found the perfect pair for a perfect price in the first store I went to. Good start! These are the shoes:
002
001
003

004
005

They’re Nike Revolution 2‘s. I don’t know much (yet?) about running shoes, but these seem to be a good first pair! So have I been running on them yet? Uhm, no… the Start to Run training starts on March 9th and I suspect that that will be the first time I’ll run on them. (Or is that not smart? Any experts in the house?) Oh! And I’ll be writing for the Dutch running blog Justkeeprunning after I start!

Do you run?

xoxo2

«
»

23 reacties op “Finally got me some running shoes!”

 1. Jesdiny schreef:

  Ze zijn leuk!! Ik heb echt lelijke haha, maar ze zijn nog helemaal goed dus moet die eerste kapot lopen voordat ik nieuwe aanschaf.

  Heb zin in de 9de! Jij ook?

 2. Nieke schreef:

  Deze zijn een stuk mooier dan de mijne! Maar ik moet ze inderdaad ook eerst maar even kapot rennen. Vind deze tof!

 3. Ise schreef:

  Wauw die zijn leuk!

 4. Marjolein schreef:

  Leuk! Mijne zijn ook roze :-). Succes met je eerste training!

 5. Tineke schreef:

  Mooie schoenen! Sowieso wel even verstandig om ze in te lopen, maar dat spreekt voor zich lijkt me :) heel veel succes!

 6. Stéphanie schreef:

  Die heb ik ook gekocht van de week. Of nou ja, besteld omdat mijn maat er niet meer was. Mooi én goedkoop, wat wil je nog meer? Succes met hardlopen nu :).

 7. Wendy schreef:

  Ik rende en moet weer nodig gaan rennen. Ik ben er mee gestopt in verband met de sneeuw en (waarschijnlijk door de sneeuw komende) pijnlijke enkel. Maar dat is nu geen excuus meer.

 8. Claudia schreef:

  I started running regularly as a ‘new year’s resolution’ (I already do power dumbbell and TRX, so I wanted to add 3x running/week to that…), but then I fell off my bike super hard on my knees (icy roads!!), and it still kind of hurts, but I’m running again, just nog 3x a week, because I am really tired, what with being busy for 40+ hours a week on my thesis.. Ok, but still trying eh?
  I bought the Nike Free V3.0 btw, I can’t imagine going back to ‘normal’ running shoes!

 9. Laura schreef:

  Ah die zijn echt heel erg leuk! Ik heb Nike’s voor fitness geloof ik (vanwege afwijking aan knieën mag ik niet hardlopen, maar stiekem vind ik het geen gemis, al zijn er tegenwoordig wel echt een hoop leuke schoenen :-P)

 10. Ellen schreef:

  Super leuk! Ik wil ook wat sport spullen gaan kopen.. maar heb geen idee wat goed is, sowieso moet ik het passen in de winkel, haha

 11. Linda schreef:

  Mooie schoenen! Ik zou ze even inlopen (maar een stukje rennen kan natuurlijk ook), zodat je niet meteen blaren hebt na je eerste start to run les. Alvast veel succes ermee! Ik heb vorig jaar de Start to Run podcast gedaan en sindsdien ren ik zo’n 3 keer per week. Heerlijk.. als je het mij vraagt :)

 12. martina schreef:

  nice!
  leuk die roze accenten :)

 13. Mylène schreef:

  Toffe schoenen zeg! Het motiveert me altijd wel als ik nieuwe kleding of schoenen koop. Daarom heb ik gisteren ook Nikes besteld. Ik kan niet wachten tot ze binnen zijn!

 14. Kinga schreef:

  Wat tof! Goed dat je gaat rennen, en zo veel mooier dan de doorsnee hardloopschoen!

 15. Josianne schreef:

  Wat een mooie schoenen! Ik heb zelf echt hele lelijke Asics (al zijn die ook zwart met roze), maar die lopen nog prima. (Dat is waar het om gaat toch?)

 16. Masha schreef:

  They look so awesome! Can’t wait to read you’re blogs on Just Keep Running!

 17. Suzanne schreef:

  Ze zien er goed uit! Ik wil ook nieuwe schoenen!

 18. Yolande schreef:

  Wat een mooie schoenen! Ik probeer zo veel mogelijk hard te lopen, maar het glipt er soms even tussendoor. Ik wil het wel echt vaker gaan doen, want het is zo leuk!

 19. Laura schreef:

  Waaauw ze zijn pretty! :D Ik wil ook nieuwe, haha!

 20. akane kinomoto schreef:

  same as mine!! =D they’re great for running!

 21. Indira schreef:

  Aaah ik wil die ook!

 22. Linsey schreef:

  Wauw ze zijn echt mooi!!
  Waar kan je ze kopen ,
  ik heb overal gezocht , maar kan ze nergens vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.