Eye look of the day: subtly winged eyeliner
5 sep 2013 / Beauty

Mijn dagelijkse oogmake-up bestaat eigenlijk altijd uit mascara en subtiele oogschaduw, maar ik vind het ook heel leuk om er wat meer van te maken! Wat ik jullie vandaag wil laten zien is eigenlijk een uitgebreidere versie van wat ik dagelijks op mijn ogen draag: de oogschaduw is iets opvallender en ik draag mijn favoriete eyeliner erbij.

018

004

Dit “Natural Eye”-oogschaduwpalet van Too Faced is serieus de beste aankoop die ik ooit heb gedaan op beautygebied. Ik kocht ‘m twee jaar geleden en ik gebruik geen andere oogschaduw meer! Vooral Silk Teddy is favoriet, en dan in combinatie met één van de donkerbruine kleuren. Dit is de combinatie van deze look of the day:

003 2
013
015 2

Een naturelle look met een gouden randje… ;) Verder draag ik nog bb-cream, een beetje bronzer, concealer onder mijn ogen, mascara en een subtiele lippenstift. Allemaal favoriete producten – die komen binnenkort nog langs op mijn blog!

Fijne dag lovelies!

xoxo2

«
»

23 reacties op “Eye look of the day: subtly winged eyeliner”

 1. Ilse schreef:

  Wat mooi! Ik wil zo graag het Too Faced palette, maar die prijs.. Pffff!

 2. Martina schreef:

  Mooie palette!! Deze heb ik ook :)

 3. Sas schreef:

  Ziet er leuk uit en wat een mooie haarband!

 4. Milou schreef:

  Prachtige look, en prachtige foto’s weer!

 5. Mireille schreef:

  Heel mooie look!

 6. Charlotte schreef:

  Wauw! Erg leuk om te zien :)
  Ik vind dat palette zo mooi.
  Leuk dingetje in je haar ^^

 7. Manon schreef:

  Prachtige foto’s weer!
  Dit palet is geweldig. Ik vind het zo jammer dat die van mij bijna op is..

 8. Danique schreef:

  Wauw wat een prachtige look! Dit is echt mijn favoriete everyday palette!

 9. Miranda schreef:

  Ik heb het palette ook al een tijd en ik ben er dol op! Ik gebruik hem nog met zoveel liefde! Ik ga je look zeker eens namaken, want ik vind hem erg mooi.

 10. Stéphanie B. schreef:

  Praaachtige ooglook! Heb nu ook zin gekregen om me op te maken. :D

 11. Nieke schreef:

  Waaaaauwie! Ik vind het goud echt ontzettend mooi. Staat je ook super. Ik ga het palletje meteen even opzoeken, super mooi.

 12. Esmay schreef:

  Pretty pretty <3!

 13. Sarah schreef:

  Wat een prachtige foto’s! Ik wil zo graag beter worden in het zetten van eyeliner, vind het zo mooi maar ik kan het niet zo goed. Oefenen, oefenen, oefenen dan maar. :)

 14. Kimberly schreef:

  Honey pot staat echt heel erg mooi onder je ogen! ik ga het ook eens doen :)

 15. Shelly schreef:

  Super mooie look! Zelf draag ik meestal een wat dikkere eyeliner, maar dit zou ik ook wel proberen! =)

 16. Kim schreef:

  Top foto’s zeg!!! Mooie look, hij staat ook nog altijd op mijn wish-list

 17. […] in a jar (3) en een poeder van Everyday Minerals (7). Voor mijn ogen gebruik ik mijn favoriete oogschaduwpalet (1) en een superfijne eyeliner van Bourjois die ik al jaren steeds weer koop (5). Daarna doe ik […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.