Een klein beetje een overzicht
25 mei 2010 / Interieur
Even als reactie op de comments over mijn nagels (bedankt, trouwens! vind ik heel leuk om te horen): eigenlijk kan ik er alleen maar over zeggen: oefening baart kunst! Bij mij ging (gaat) het ook niet altijd even goed. Heb eigenlijk geen tips of iets dergelijks. Of eigenlijk wel één: veel je nagels lakken! ;) Ooit (meerdere keren zelfs) vertelde ik jullie dat foto’s van mijn kamer nog zouden komen. Nou, de “echte” (lees: mooie) foto’s moeten nog komen, maar voorlopig even een sneak-peek. Deze keer geen detailfoto’s, maar één hoek van de kamer. (al is er naast die hoek niet erg veel anders meer te zien, maar goed!)

Dit is linksachter, vanuit de deur gezien.

Deze foto’s zijn gemaakt met m’n iPhone, dus de kwaliteit is niet zo goed als ik zou willen. Zoals ik al eens eerder zei, een uitgebreide fotoserie komt nog! Stay tuned ;)

PS. Ja, alweer een nieuwe layout. Ik kon het niet helpen!

xoxo2

«
»

4 reacties op “Een klein beetje een overzicht”

 1. roos schreef:

  ziet er leuk uit, net als je layout! ^^

 2. Danielle schreef:

  Oooh leuk kastje! En je dekbed is ook erg leuk! Love it :)

 3. Laura schreef:

  Vind dat ene hoekje al heel leuk, ben benieuwd naar het geheel :)

 4. Eline schreef:

  Dat kastje is leuk! Waar is die van?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.