Een greep uit mijn dagelijkse (Instagram-)leven
23 mrt 2015 / Dagelijks leven

De foto’s op mijn Instagram weerspiegelen natuurlijk niet perfect mijn dagelijkse leven, maar zo gaat dat nu eenmaal op sociale media! Alle foto’s zijn – logisch –  wél momenten uit mijn dagelijkse leven, vandaar de titel van deze post ;-) Anyway, het komt erop neer dat dit gewoon weer eens een snapshot-blogpost is! En kun je het al raden? Hij zit vooral bomvol met eten & hardlopen!

001

Oké. Heb ik al wel eens gezegd hoe lekker ik abrikozenjam vind? Bij deze! Ik eet altijd deze van St. Dalfour, die is zonder suiker. Oh en in combinatie met bananenpannenkoeken? Een klein stukje hemel.Ik had na het zien van een aflevering van HIMYM – The Best Burger in New York – zo’n zin in een burger, dus die maakte ik! In mijn geval vegetarisch, natuurlijk.

002

Ik ga op reis en ik neem mee…Neefje hielp me met mijn koffer, want dan was het wat minder zwaar. Lief! Ik ging 2,5 week naar Maleisië; hierover verscheen inmiddels al een aantal blogposts!

003

Fast forward naar ná mijn vakantie: een rondje hardlopen in de Nederlandse kou. Drie kilometer, omdat ik al een paar weken niet echt had getraind.JEP, alweer tijd voor een (vegetarische) burger. Smullen!

004

Samen met de meiden van Just Keep Running liep ik 5 kilometer bij de Kralingse Plas in Rotterdam. Wat is het daar mooi!Wow, wat een dramatische lucht was dit! Ik was toen ik op de fiets zat zo bang dat het ineens KEIhard ging regenen, haha. De wind alleen was al zo vreselijk. Máár, zo’n lucht maakt wel een mooi plaatje hè.

005

Een experiment in de keuken: ik maakte vegetarische spring rolls. Geslaagd!Dit is een nieuw soort ontbijt dat ik probeerde: chiapudding. Heel simpel, gemaakt van chiazaad en amandelmelk. Lekker met fruit en noten!

006

Ik had een superproductieve ochtend. Nog voordat ik naar mijn werk vertrok bakte ik onder andere dit (heerlijke) bananenbrood.Dit lust ik altijd wel: een kopje verse muntthee.

007

Als ik een mooie lucht zie, kan ik het niet laten een foto te maken. Deze maakte ik terwijl ik aan het fietsen was, en hij is nog best goed gelukt al zeg ik het zelf ;-)RACE DAY! Na een paar weken niet echt te hebben getraind liep ik de 10 kilometer in Den Haag bij de CPC Loop. Ik had het een beetje zwaar, maar het was een supergezellige dag en ik heb ook kunnen genieten van het rennen!

008

S. maakte een heerlijke maaltijd: vegetarische taco’s!Ik ging hardlopend naar mijn ouders, tijdens de zonsondergang, dat was genieten van het uitzicht!

009

Een #throwback, of #latergram, of ehhh #flashback kan ook nog hè? In ieder geval: dit was een mooi uitzicht op Kuala Lumpur!Jep, zonsondergang is mooi!

010

Ik was jarig en ik ging rennen. Cadeautje voor mezelf ;-) Daarna taart-tijd natuurlijk!Het zonnetje scheen heerlijk zondag! De temperatuur lag nog laag, maar voor hardlopen is dat lekker. Geslaagd rondje was dit!

xoxo2

«
»

7 reacties op “Een greep uit mijn dagelijkse (Instagram-)leven”

 1. Frauke schreef:

  Oeh, hele leuke en gezellige foto’s! En wat een heeerlijke food pics! Die springrolls zien er superlekker uit! X

 2. Manon schreef:

  Die burger ziet er wel lekker uit!

 3. hmm…de verse muntthee ziet er erg lekker uit!

 4. Bente schreef:

  Je bent lekker bezig met het hardlopen! En al die foto’s van dat eten, yummie!!

 5. Jorien schreef:

  Ik krijg vooral heel erg honger hier van haha. Can I have a bite?

 6. Linda schreef:

  Leuk foto’s, vooral van jouw foodfoto’s loopt het water me altijd in de mond!

 7. Dina schreef:

  Wat een mooie foto’s weer. De vegetarische springrolls lijken me lekker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.