Dit wist jij nog niet over mij… x7
5 feb 2015 / Lijstjes, Persoonlijk
 • Ik kan heel serieus kijken. Sommige mensen noemen het boos. Zoals vreemden op de straat: “Je hoeft niet zo boos te kijken hoor!”, zeggen ze dan. Nee, alsof ik daarvan ga lachen. Maar ik ben niet boos, heus niet. Da’s gewoon mijn resting bitch face, hoor.

 • S. en ik kenden elkaar al zo’n 5 jaar voordat we wat met elkaar kregen.
 • Altijd riep ik dat ik geen hondenpersoon én geen kattenpersoon was, maar sinds mijn zusje twee hele leuke katten heeft ben ik stiekem een beetje om. Ik wil een kat! Honden zie ik nog steeds helemaal niet zitten, shhht.
 • Het liefst zou ik tien verschillende huizen willen hebben, alleen om ze allemaal anders te kunnen inrichten. Er zijn zoveel verschillende stijlen, mooie kleuren, leuke meubels en gave accessoires… I want it all!
 • Ik hou van het precieze moment van landing van een vliegtuig. Het moment dat de wielen de grond raken, wat een fijn gevoel.
 • Als ik eenmaal in een flow zit als ik aan mijn blog(layout) werk, kan ik zo úren bezig zijn zonder te pauzeren. Dan moet ik er echt bewust aan denken om te gaan eten en te drinken.
 • Ik kijk altijd voor ik ga slapen eerst even onder mijn deken en kussen of er geen spinnen in mijn bed zitten. Vooral sinds ik dus een keer écht een spin in mijn bed vond. True story. 

xoxo2

«
»

14 reacties op “Dit wist jij nog niet over mij… x7”

 1. Wendy (B) schreef:

  Punt 1 heb ik ook ;)

 2. Wacca schreef:

  oh dat ‘moment-dat-de-vliegtuigwielen-de-grond-raken’, fantastisch! :D (zelfs als je vliegt met ryanair en ze op korte landingsbanen landen met een duidelijke ‘KABOEM’, heel het vliegtuig even ik koor verschiet en daarna al lachend begint te klappen)

 3. Frauke schreef:

  Leuk om te lezen! Mijn gezicht staat ook standaard op boos, heel irritant vind ik dat haha. Want het is zo vermoeiend om de hele dag expres te lachen, terwijl ik me wel gewoon top voel! En jaa dat gevoel van het landen, heerlijk <3! X

 4. Dina schreef:

  Pfff nummer 1, daar heb ik ook last van. :’)

 5. Rosanne schreef:

  Haha, leuk lijstje! Die landing vind ik juist verschrikkelijk, het stomste van de hele vlucht :’) Ik word blij van die enorme vaart vlak voor het opstijgen!

 6. Pauline schreef:

  Prachtige foto! En leuke facts :). Ik heb de opmerking “je hoeft niet zo boos te kijken hoor” of “je mag wel lachen” ook wel eens gekregen. Nogal vervelend als je het mij vraagt. Sowieso, waar bemoeien ze zich mee? haha.
  Uren doorgaan aan een lay-out is ook erg herkenbaar.

  Liefs,
  Pauline

 7. Manon schreef:

  Ik krijg ook zo vaak de opmerking je mag weleens lachen haha! achja. Je hebt trouwens een prachtige foto gemaakt.

 8. Birds & Buddha schreef:

  Wat leuk om te lezen! Ik heb ook een boos-blik… Maar ik ben ook een enorme dromer in de bus, tram, metro, trein, op de fiets en zelfs lopend op straat. Daar wordt mijn gezicht ook niet vrolijker van! Gelukkig ben ik nooit echt boos :)

 9. Xaviera schreef:

  Wat leuk om zo meer over je te weten te komen! Die resting bitch face heb ik ook haha. Ook erg herkenbaar om vergeten te eten tijdens bloggen, voor je het weten zijn er uren voorbij als je in zo’n fijne flow zit!

 10. Rianne schreef:

  Dat van je lay-out herken ik heel goed. En leuk dat je je vriend al zo lang kon! Erg mooie foto van je trouwens :)

 11. Haha, dat van die huizen is erg herkenbaar!

 12. dita schreef:

  Ieee een spin in je bed, mijn grootste angst! Leuk om deze dingen te lezen :)

 13. Nuria schreef:

  Wat?! Een spin in bed? Brrrr verschrikkelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.