Currently
20 jan 2015 / Dagelijks leven

Listening to Fake Plastic Trees van Radiohead. Ik ontdekte dit nummer pas kort geleden (true story) en het was gelijk één van mijn favorieten! Verder vind ik Song For Zula van Phosphorescent een fantastisch heerlijk nummer om naar te luisteren!

Reading The Bone Clocks van David Mitchell. Al eerder las ik zijn boek Cloud Atlas, waar ik helemaal lyrisch over was (dat is hier te lezen), ook over dit boek ben ik al hartstikke enthousiast. Iets om over te schrijven als ik ‘m uit heb?!

Watching het vierde seizoen van Fringe. Het is een soort van sci-fi-achtige serie, waarin allerlei vreemde dingen gebeuren. Een belangrijk onderdeel: er bestaan twee parallelle universums. Nou, met zoiets kun je mij eindeloos boeien. En niet te vergeten: de personages in de serie zijn ook zo leuk (Walter!). Iemand die de serie ook kijkt of heeft gekeken?

Loving mijn nieuwe hardloopschoenen (deze!). Sowieso vind ik ze prachtig – ik kan niet stoppen met naar ze kijken, al is dat tijdens het hardlopen natuurlijk niet zo handig -, maar ze lopen ook heerlijk. Jep, ik hou van ze!

Looking forward to de volgende keer dat ik ga hardlopen. Mijn aankomende verre reis (hierover later meer!). De volgende smoothie die ik ga maken. ;-)

En, hoe staat het er bij jou voor?

xoxo2

TAGS:

«
»

2 reacties op “Currently”

  1. Marjolein schreef:

    Je hardloopschoenen zijn inderdaad zo mooi! Ik ben ook echt toe aan nieuwe. En ik ben wel benieuwd naar dat boek :)

  2. Dina schreef:

    De nieuwe hardloopschoenen zijn heel gaaf! Met zulke schoenen wordt het hardlopen nog meer een feestje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.