Brand new addition to the collection
16 aug 2011 / Nagellak

Er bestaan natuurlijk niet alleen maar verschillende kleuren nagellak, maar ook héél veel verschillende soorten: shimmer, metallic, glitters, holografisch en weet ik het wat allemaal! Ook iets erg bijzonders zijn flakies, die een soort van ‘schubben’-effect creëren over je nagellak. Geloof het of niet: in mijn nagellakcollectie had ik nog helemaal geen flakie-lakje. Ik had geluk, Marjolein had er een dubbel en die mocht ik van haar overnemen! Dus nu is m’n collectie compleet ;) (haha, nou ok, niet helemaal) Dankjewel lieve Marjolein!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het op foto’s er altijd wel awesome uit vond zien, maar dat ik dacht dat het niks voor mij was… tot ik het in het echt zag. Wow! Serieus, als het je ook maar een beetje iets lijkt: ga ervoor, in het echt is het 10x zo tof! ;) Deze is van het merk Golden Rose en ik heb ‘m gebruik over een zwarte nagellak (van NYC).

PS. deze foto’s zijn voor de verandering helemaal niet bewerkt (heb alleen het watermerk er opgezet). Ik dacht, ik ga voor ‘au naturel’ deze keer ;)

xoxo2

«
»

27 reacties op “Brand new addition to the collection”

 1. Marlies schreef:

  Dit is echt super mooi! Ik wil ook graag nog een flakie in mn collectie.

 2. Inge schreef:

  Wauw, ziet er echt geweldig uit! Ik heb ook nog geen flake lakje, maar die staat wel op mjn verlanglijstje!

 3. serberry schreef:

  Ik comment niet vaak, maar ik bezoek je blog wel regelmatig! Ik vind je foto’s altijd erg mooi. De bewerkte foto’s (manier van bewerking) vind ik erg leuk en het past nou eenmaal bij jou foto’s vind ik. Dit vind ik ook leuk, maar die warmte van je bewerkte foto’s vind ik meer alyssaa.nl :)

  Ik moet me ook maar eens wagen aan de flakies i guess

  • Alyssa schreef:

   Thanks voor je reactie! (ik bezoek jouw blog ook vaker, maar reageer ook heel weinig!) Deze foto’s voelen ook ietsje minder alsof ze echt op mijn blog horen, dus ik snap wat je bedoelt :) Maar vind ook af en toe dat het niet per se nodig is om te bewerken :)

   En vooral doen, in het echt is het nog veel mooier!

 4. Aranka schreef:

  Mooie foto’s! Ik hou echt van flakies! Pretty pretty!

 5. Marjolein schreef:

  Very nice, leuk om ‘m bij jou te zien! En nu lekker alle combinaties wat betreft “basiskleur” uit gaan proberen he ;)

 6. Ilse schreef:

  Oh wauw, wat een mooi effect!

 7. Suzanne schreef:

  wauw, echt een super effect! vooral door jouw foto’s ;)

 8. Marijke schreef:

  Wauw hij is echt prachtig! Heb deze ook al een tijdje op het oog, haha ;)

 9. Jolien schreef:

  Ahh, zo jaloers! Dat ziet er super uit, moet ik ook hebben :D

 10. Esmay schreef:

  Herrinert me eraan dat ik ook weer ’s mn flakies uit mn rekkie moet halen!

 11. Aleida schreef:

  WAUW! Dat ziet er echt onwijs gaaf uit, me want!

 12. Marlies schreef:

  Mooooooooooooi! Ben heel benieuwd hoe het effect is met een witte/nude-kleur nagellak! :D

 13. Tamara schreef:

  Ik vind flakies echt heel erg leuk. Het effect is zo gaaf

 14. Kelly schreef:

  Ik vind flakies op een donkere lak echt zo’n vet effect geven! Je foto’s zijn prachtig!

 15. Denise schreef:

  Wow, je nagels zien er geweldig uit!

 16. Joyce schreef:

  Wauw, jouw fotografietalent en flakies in combinatie zijn om je vingers bij af te likken!

 17. Anouk schreef:

  Ziet er gaaf uit joh!

 18. Niki schreef:

  Nice! Dat ziet er erg tof uit!

 19. Marikee schreef:

  Oh, ik ben dol op flakies! Helemaal op een donkere nagellak! :)

 20. Jessica schreef:

  Flakies zijn ZO moeilijk op de foto te krijgen, ik heb dat ook altijd… Dan denk ik op het schermpje “ja lijkt wel ok” en dan zie ik ze groot en dan zijn ze toch net niet zo mooi als in het echt op je nagels!

  Je moet ze ook echt een keer op paars/rood/donkerblauw proberen. Vooral paars is een van mijn favoriete combi’s naast zwart.

 21. Ariska schreef:

  Die flakies heb ik ook! Ze zijn wel fijn, en heel mooi, maar ik vind de geur van het lakje echt verschrikkelijk. Heel chemisch ofzo.

 22. Lisanne schreef:

  Prachtig, ik heb deze ook onlangs aangeschaft en ben er erg blij mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.