Bits of my sunday
2 feb 2014 / Dagelijks leven

Wat was het heerlijk dat het zonnetje zo fijn scheen vandaag! Vandaag was een relaxte dag voor mij; het enige actieve wat ik heb gedaan was mijn hardlooprondje in de middag. Kon niet missen, met zulk lekker (winter)weer. Ik begon de dag met versgeperst sinaasappelsap (liefde) en een kopje cappuccino. Ik maakte foto’s, liep 5 kilometer hard, las in The Single Girl’s To-Do List en spendeerde een groot deel van de dag achter mijn laptop, waar ik (veel) blogs las en een film (Grown Ups 2) keek. Bij deze weer eens een “Bits of my Sunday”-post, het was alweer lang geleden!

017
019
018
014
016
002
011
012
005
007
001

Hoe is jouw (zon)dag?

xoxo2

«
»

21 reacties op “Bits of my sunday”

 1. Laura schreef:

  Klinkt als een relaxte zondag en hardlopen met dit weer is inderdaad geen straf. Ik ging met het hond de bos in ipv hardlopen.

  Verder op mijn gemak wat overgewerkt voor de realisatie van een nieuwe website, lekker vanuit huis. Teksten geschreven voor een van mijn eigen websites, een blogje voor op mijn eigen weblog. Met de hond geknuffeld. Te veel gesnoept. En nu ben ik Before Midnight aan het kijken.

 2. Bente schreef:

  Ik moest vandaag vooral heel erg bijkomen van vannacht (vriend was jarig dus iets te laat gemaakt in combinatie met iets teveel alcohol ;)) nu lekker op de bank blogjes lezen :)

 3. Marlissa schreef:

  Perfect sunday! Het was vandaag echt mooi hardloop weer. Ik ben vandaag ook gelijk een rondje gaan hardlopen.

 4. Manon schreef:

  Ik had vandaag een hele sportieve zondagochtend en de rest van de dag heb ik lekker lui gedaan! En WAUW, ik ben dol op je foto’s, supermooi.

 5. Olga schreef:

  Ik ben gek op zondag, maar helaas ook op leuke verjaardagsfeestjes op zaterdagavond met een paar glaasjes wijn. En aangezien ik ontzettend slecht tegen alcohol kan (ik heb echt niet zoveel gehad) lag ik vandaag in mijn pyjama op de bank met aardappelkroketjes Project Runway te kijken. Moet ook kunnen af en toe ;)

 6. Rebecca schreef:

  Mooie fotos, ik heb nu ook zin in verse sap ;)
  groetjes :D
  rebecca
  icing-sugar.net

  ps. je nieuwe header is super leuk ;)

 7. Frauke schreef:

  Ziet er uit als een heerlijke zondag, en wat een prachtige foto’s! :)

 8. Fabienne schreef:

  Klinkt als een fijn dagje. En ik heb ineens onwijs veel zin in sinaasappelsap!

 9. Anke schreef:

  Mijn zondag was heerlijk: uitslapen, van het zonnetje genieten, treinen, bijkletsen met een vriendin én naar een dansvoorstelling! Waren alle dagen maar zo ;)

 10. Maaike schreef:

  Perfect sunday! Het was zo zo super lekker weer, inderdaad top voor hardlopen ( al ben ik met mn luie kont niet van de bank gekomen ;) )

  X

 11. Indira schreef:

  Die hardlooptrui! Waar heb je die gekocht!?

 12. Mooie foto’s! Ik heb ook lekker sinaasappels op dit weekend!

 13. Anne schreef:

  Klinkt als een perfecte zondag! Die hardloop schoenen zijn echt geweldig, daardoor wil je gewoon gaan sporten.

 14. Desi schreef:

  Wat een ontzettend leuke blog heb je :) Je hebt een hele fijne manier van fotograferen. Ook erg leuk om zo je dag een beetje te zien in foto’s. Ik heb deze zondag een hele productieve dag gehad, foto’s maken, bakken en lekker creatief bezig zijn. Voor mij echt een perfecte zondag. Hoewel ik ook wel dol ben op luierdagjes, haha. Jouw dag ziet er ook erg leuk uit. :) Liefs xo

 15. Ines schreef:

  Ziet er uit als een leuke zondag! mm versgeperst fruitsap :-)

 16. Linda schreef:

  Hardlopen op zondag.. heerlijk. Ik plan zondagen altijd in voor mijn wat langere runs, lekker in het zonnetje deze keer. Klinkt als een fijne zondag :)

 17. Anouk van Berlo schreef:

  Mooie foto’s en je header is zo leuk!

 18. annouska schreef:

  Oh heerlijk om te zien, zo een lekkere relaxte zondag. :D

 19. LNNK schreef:

  Ziet eruit als een hele fijne zondag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.