Announcement: ik verkoop (80) nagellakjes!
13 nov 2013 / Nagellak, Overig

Al een tijdje geleden zette ik mijn “nagellaksale” online, omdat ik zo veel lakjes had dat het tijd werd afscheid te nemen van een (groot) aantal! Omdat het vrij lastig gaat met berekenen van verzendkosten enzo, heb ik besloten het voor jullie wat makkelijker te maken: de prijzen zijn nu inclusief verzendkosten. In principe is het vanaf 5 lakjes, tot aan hoeveel je er ook wil ;) Ik zou zeggen, neem even een kijkje op de nagellaksale-pagina! Voor vragen kun je mailen, tweeten of hier een reactie achter laten ;)

xoxo2

«
»

5 reacties op “Announcement: ik verkoop (80) nagellakjes!”

 1. Chezzelia schreef:

  Hahaha, vet! Ik heb dat vorig jaar ook ooit een keer gedaan, ik had er echt zoooooveel. Nu hou ik me gewoon alleen maar bij de kleuren die ik echt mooi vind en vaak draag. Succes met verkopen!

 2. Martina schreef:

  Wauw wat veel lakjes!

 3. Charlotte schreef:

  WAAAUW wat een keuze! prachtig <3

 4. Josie schreef:

  Super leuk! Ik ga is kijken :-)

 5. […] Alyssa volg ik al een tijdje. Ik heb een zwak voor blogs met veel foto’s en Alyssa maakt prachtige helder lichte foto’s. Ze deelt regelmatig fijne recepten voorzien van mooie foto’s. Oh en Alyssa heeft heeeeel veeeeeel nagellak, waarvan ze momenteel een deel verkoopt. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.
© Alyssa van Niekerk 2006-2021

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy