6 januari 2014
7 things you did not know about me

 • Ik ben een echt avond- en nachtmens, maar ik vind het ook heel fijn om lekker vroeg mijn dag te beginnen. Maar als ik laat ga slapen, is dat vaak veel te moeilijk en slaap ik – als het kan – tot heel laat uit. Ik probeer nog altijd een perfect slaapritme te ontdekken ;)
 • Ik praat graag (en het liefst heel veel). Niet altijd; ik moet me wel eerst op mijn gemak voelen. Ik ben heel tegengesteld: een “ik kijk de kat uit de boom”-type, maar ook spontaan en praatgraag ;)
 • Gezond eten, écht gezond eten blijft toch een uitdaging voor me. Ik weet precies wat qua gezondheid voor mij werkt (en van welk gezond eten ik hou), maar vind het – vooral de laatste tijd – erg moeilijk om me eraan te houden. Of eigenlijk: ik heb vooral moeite met het vinden van een gezonde balans!
 • Nooit had ik gedacht dat deze woorden mij zouden beschrijven: ik ben een hardloper. Vooral sinds ik (eindelijk) 5K kan lopen (zelfs aan één stuk), ben ik zo verliefd op hardlopen dat het bijna een verslaving is ;)
 • Mijn Canon 60D is de beste aankoop (en investering) die ik de afgelopen tijd heb gedaan. Ook al was het een rib uit mijn lijf; hij is het meer dan waard!
 • Een dag niet gezongen is een dag niet geleefd.
 • Ik begon een Tumblr-blog voor mijn dagelijkse mijmeringen, die te lang zijn voor Twitter en te kort (of te random) voor hier ;)

xoxo2

TAGS:

«
»

24 reacties op “7 things you did not know about me”

 1. Marloes schreef:

  Leuk om te lezen. Ik ben ook altijd bezig met op zoek naar het beste slaapritme. Haha!

 2. Marieke schreef:

  Dat wist ik inderdaad niet ;) Ik heb een 600D en ben daar ook nog steeds zó blij mee!

 3. Sofie schreef:

  Hele leuke weetjes :)

 4. Dina schreef:

  Leuk stukje!

 5. Anne schreef:

  Oh ik ben ook een avondmens en heb hetzelfde slaapritmeprobleem ;) Althans, doordeweeks gaat het heel goed, maar in het weekend..

 6. Alyssa schreef:

  Wat een leuke weetjes zeg! Het eerste kan ik me erg goed in vinden, haha!

 7. martina schreef:

  leuk om te lezen, mijn spiegelreflex is ook zo’n geweldig ding !

 8. Leonie schreef:

  Puntje 2 en 4 wist ik inmiddels, haha. Hoe gaat het eigenlijk met je afstuderen? (Nu je toch dingen uit de doeken aan het doen bent hihi)

 9. Esmay schreef:

  Dat van tegengestelde type, dat ben ik ook haha! Ik praat heel veel als ik me op mn gemak voel, maar eerst is het toch een beetje afwachtend haha :) Leuke random facts!

 10. Miranda schreef:

  Bijzonder , want ik ben ook eigenlijk best tegenovergesteld. Als ik me ergens goed en op mijn gemak voel praat ik ook graag en anders ben ik juist echt afwachtend.

 11. Danielle schreef:

  Haha, in dat tweede puntje herken ik mijzelf heel erg! Enne ik ga je tumblr maar eens volgen! :)

 12. Annebelle schreef:

  Een dag niet gezongen is een dag niet geleefd, is echt mijn mantra haha, ik word er echt gelukkig van!

 13. Dionne schreef:

  Wat leuk om te lezen!

 14. Olga schreef:

  Heeeej, qua praten ben ik net zo! Vooral als ik een wijntje achter de kiezen heb praat ik heeeeeel veel ;) Maar als ik ergens nieuw ben kijk ik de kat uit de boom.

 15. Melissa schreef:

  Haha, zalig die eerste ben ik ook!

 16. Wendy schreef:

  Leuk om door middel van zo’n lijstje de persoon achter de blog beter te leren kennen.

 17. Kimberly schreef:

  Ik ben ook een hele erge kat uit de boom kijker (soms een beetje te erg naar mn zin hehe) maar anders ben ik ook echt een mega prater, ik denk dat mijn vriend af en toe helemaal gek wordt!

 18. Fabiënne schreef:

  Leuk om te lezen, je hebt een leuke blog!

 19. Michelle schreef:

  Leuk om je zo beter te leren kennen. Grappig ook dat je met het ‘de kat uit de boom kijken’, maar tegelijkertijd ook spontaan en praatgraag zijn precies hetzelfde heb als ik. Ik ben eerst verlegen, maar zodra ik me op mijn gemak voel dan praat ik aan 1 stuk door. Xx

 20. annouska schreef:

  “Ik praat graag (en het liefst heel veel). Niet altijd; ik moet me wel eerst op mijn gemak voelen. Ik ben heel tegengesteld: een “ik kijk de kat uit de boom”-type, maar ook spontaan en praatgraag ;)”

  Dat zou mijn omschrijving kunnen zijn, serieus ik ben precies hetzelfde ^^.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴