Simple salad with walnuts & honey
12 sep 2011 / In de keuken

Na zoveel nagellak weer eens iets anders! En wel een nieuw recept voor een salade! Het lijkt misschien alsof dat het enige is wat ik kan maken…. en oké, verder ben ik inderdaad niet zo’n keukenprinses. Sure, ik kan wel andere dingen koken, maar eigenlijk niet veel bijzonders ;) En toevallig leg ik gewoon altijd mijn salades wél vast, haha. Deze keer een salade met onder andere geitenkaas, walnoten en honing!

Wat heb je nodig? – tomaten – komkommer – sla (ijsbergsla in dit geval) – geitenkaas – walnoten (klein gesneden) – honing

Eerst alles klein en fijn snijden, dan bij elkaar gooien en mixen, in een bakje doen en naar wens honing toevoegen! Heerlijk :) Normaal ben ik niet zo van zoete dingen in salades (je zult me nooit een salade zien eten waar rozijnen in zitten – absoluut niet mijn ding), maar de honing hierbij is erg lekker!

PS. ik weeg/tel/meet bij salades nooit hoeveel ik van wat erin doe, vandaar dat er geen hoeveelheden bij staan!

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven