Pretty patterned dress

Ik hou van jurkjes… en dan vooral als ze ook nog eens in de sale zijn! Dit jurkje kocht ik een tijdje geleden in de sale bij de New Look. Ik hou van dit soort printjes, en de kleurencombinatie is mooi! Ik kon ‘m niet laten hangen :) Op de foto draag ik ‘m met een zwarte panty eronder, maar veel fijner is natuurlijk als die niet nodig is. Ik heb stiekem een beetje een hekel aan panty’s; ze zitten nooit lekker! Nu heb ik wel een stel melkflessen als benen, maar daar ga ik op Curaçao wel verandering in brengen ;) Dan durf ik tenminste mijn jurkjes te dragen zónder panty* ;)

* niet dat ik vind dat er iets mis is met melkfleswitte benen, hoor! Ik vind de mijne alleen niet mooi ;)

xoxo2

gepost op 11/08/2012 in Kleding & zo

TAGS: , , ,

«
»© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy