Little creatures (up close)
041

Ik ben helemáál niet van de kleine beestjes (wie wel?!)… ze fotograferen is echter een ander verhaal! Ik heb het nog niet vaak gedaan (want tja, ik kom liever niet te veel in de buurt!), maar daar heb ik toch eens verandering in gebracht. Ik heb sinds kort een 90mm-macrolens te leen en daar heb ik tijdens de paasdagen eens flink gebruik van gemaakt! Ik liep een rondje in mijn buurt en bekeek het (insecten)leven eens van heel dichtbij. Best leuk, eigenlijk ;-)

045
044
002
053
013
036
035
046
028

Zeg nou zelf, het is toch best leuk om zulke beestjes van wat dichterbij te zien? ;-) Dichterbij dan dit hoeft van mij ook niet hoor, dus meer macro dan dit zal ik waarschijnlijk niet gaan. Ik vind het nu eigenlijk wel jammer dat ik zelf niet zo’n macrolens heb, maar gelukkig houdt mijn moeder ook van fotografie (en veel meer van dit soort macrofotografie dan ik) en mag ik vast eens haar 100mm-macrolens lenen! Misschien dat ik dan eens een poging ga wagen nóg dichterbij te komen… ;-)

xoxo2

gepost op 24/04/2014 in Fotografie

TAGS: , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴