Corners of my home (#2)
28 okt 2017 / Interieur
Oeps, deze blogpost wilde ik al veel eerder online zetten, maar dat had ik – obviously – nog niet gedaan! Inmiddels heb ik de inrichting van m’n huisje alweer veranderd & heb ik een paar nieuwe dingetjes. Maar dat maakt het niet minder leuk om deze foto’s alsnog te laten zien! Ik heb alles nog steeds, alleen op een andere plek. ;-) Dus bij dezen, een paar details van mijn appartement. Of eigenlijk: studio. Ik heb alles in één ruimte… behalve de badkamer. :-) Ik durf niet te beloven dat ik een echte home tour ga doen, maar ik durf wel te zeggen dat dat me wél superleuk lijkt!

De laatste keer dat ik een ‘Corners of my home’-post heb geplaatst was in 2014 zag ik… inmiddels ben ik alweer drie keer verhuisd, wauw. Anyway, ik hoop dat jullie het leuk vinden om wat details van mijn woonruimte te zien! Mijn bank is deze van Sofa Company. De tafel, stoelen, het kledingrek en tv-meubel zijn van Ikea. De tv van Samsung (het is de UE49KU6400) en de schoenen van Nike ;-) Wil je van iets anders weten waar het vandaan komt, let me know!

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven