Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

FollowHappy list
Fotograferen ♥ hardlopen ♥ (vegan) food ♥ lezen ♥ lijstjes ♥ pinguïns ♥ bokeh ♥ home ♥ schilderen ♥ The War On Drugs ♥ Muse ♥ Earl Grey-thee ♥ Murakami ♥ David Mitchell ♥ INFJ
(wat jij?)

Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


CategorieënDisclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.


Corners of my home (#2)
28 okt 2017

Oeps, deze blogpost wilde ik al veel eerder online zetten, maar dat had ik – obviously – nog niet gedaan! Inmiddels heb ik de inrichting van m’n huisje alweer veranderd & heb ik een paar nieuwe dingetjes. Maar dat maakt het niet minder leuk om deze foto’s alsnog te laten zien! Ik heb alles nog steeds, alleen op een andere plek. 😉 Dus bij dezen, een paar details van mijn appartement. Of eigenlijk: studio. Ik heb alles in één ruimte… behalve de badkamer. 🙂 Ik durf niet te beloven dat ik een echte home tour ga doen, maar ik durf wel te zeggen dat dat me wél superleuk lijkt!

De laatste keer dat ik een ‘Corners of my home’-post heb geplaatst was in 2014 zag ik… inmiddels ben ik alweer drie keer verhuisd, wauw. Anyway, ik hoop dat jullie het leuk vinden om wat details van mijn woonruimte te zien!

Mijn bank is deze van Sofa Company. De tafel, stoelen, het kledingrek en tv-meubel zijn van Ikea. De tv van Samsung (het is de UE49KU6400) en de schoenen van Nike 😉 Wil je van iets anders weten waar het vandaan komt, let me know!

28 okt 2017 / Interieur

TAGS: , ,

«
»© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy