Comparison: glittery reds

En ook de nieuwe lakjes van Catrice zijn verkrijgbaar! Het is moeilijk om ze niet allemaal in één keer te kopen, haha. Maar ik vind dat ik me nog goed heb ingehouden… ongeveer dan. ;) Een van de nieuwe nagellakken (Marilyn & Me) deed me gelijk denken aan deze van China Glaze. Ik besloot ‘m – ondanks dat ik dacht dat-ie precies hetzelfde was – te kopen en ‘m te vergelijken met Ruby Pumps! Turns out, ze lijken op elkaar, maar zijn niet hetzelfde:

Ze lijken wel héél erg op elkaar, maar Ruby Pumps heeft toch veel meer glitters (wat ik mooier vind). Bij Marilyn & Me zitten de glitters wat meer verspreid, zeg maar. Hier kun je dat wel goed zien:

Ik vind ze allebei erg mooi, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar die van China Glaze! Het voordeel van Catrice is natuurlijk dat die lekker goedkoop en makkelijk verkrijgbaar is. Ruby Pumps heb ik trouwens via eBay gekocht.

Thoughts? :)

17 thoughts on “Comparison: glittery reds
Jump to comment form

  1. Ze lijken inderdaad veel op elkaar, maar als je veel glitters wilt is Ruby Pumps mooier! Ik vind die van Catrice ook wel mooi, ik hou niet van téveel glitters (voor mijzelf) namelijk haha. ;)

  2. Inderdaad, ik zou ook gaan voor Ruby Pumps, mits ze even goedkoop waren als Catrice en ook bij het Kruidvat verkrijgbaar waren.

    Wel een mooi kleurtje, bij ons waren ze helaas nog niet verkrijgbaar. Maar ik ga vandaag zeker in mijn nieuwe stadje Groningen kijken of ze er al zijn.

  3. Hi! Sinds kort ben ik een trouwe volger van je blog, en ik zag toevallig vandaag in de kruidvat het catrice lakje! Gekocht natuurlijk! Voor die prijs kon ik ‘m echt niet laten liggen ;)

  4. Just recently I got Marilyn & Me nail polish and I love it! Haven’t tried Ruby Pumps. But, from the swatches and all I can see the Ruby one is definitely more sparkly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>