What I shopped lately, part two

Toen ik ging shoppen heb ik het niet alleen gehouden bij de Primark, maar ik ben ook nog wat andere winkels binnengestapt. Zoals je wel kon raden, ben ik daar niet met lege handen uitgekomen! Ook een kort tripje naar Rijswijk leverde resultaat op. Klaar voor een kleine lading nieuwe aankopen?

052
033

053
055
010
021

Het jasje (€49,95) en het jurkje (€10) zijn van de Coolcat, het rode topje (weet de prijs niet meer!) van de New Yorker, de dolfijnenring zat in een setje van twee (€4,95) van de H&M, de zwart met gouden top (€10) van J&M Style en de roze broek kreeg ik cadeau, en is van C&A.

Ik vind deze items allemaal natuurlijk geweldig, maar ik ben vooral heel erg blij met het jasje! Ik wilde al een lange tijd zo’n soort jasje, maar had er nog nooit een gevonden die leuk bij me stond. Deze vond ik gaaf, én hij stond me. Score! En ik heb nu eindelijk de soort roze broek waar ik twee jaar geleden al over droomde ;)

xoxo2

gepost op 11/08/2013 in Kleding & zo + Shoppen

TAGS: , , , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴