Vegan food diary: what I ate in a day (video!)

I’m so excited! Ik heb gister namelijk een video gemaakt, een heuse What I ate in a day. Dat was zó leuk om te doen, zowel het filmen als het bewerken. En het opeten van al het eten was natuurlijk ook heel leuk. Ik heb gefilmd op wat voor mij de afgelopen tijd een redelijk typische dag was, heel simpel gezegd: een dag thuis. Vanaf volgende week ben ik eindelijk weer aan het werk, dus dan zien mijn dagen er qua eten ineens weer anders uit. Maar voor deze keer nog een dagje thuis dus! Vandaag wil ik heel graag mijn filmpje laten zien! :-)

Het was nog een heel avontuur hoor, dat filmen. Ik zou Alyssa niet zijn als ik niet wat onhandige acties uithaalde, haha. Misschien weet je nog dat ik mijn duim twee maanden terug tussen de deur deed? Inmiddels is de oude nagel eraf aan het groeien en heb ik ook al een halve nieuwe nagel. Je ziet het misschien een beetje in de video… even maar, want ik stootte op een of andere manier ergens tegenaan en plotseling ging die oude nagel bijna los. Au! Daarom zit er later ineens een pleister omheen ;-) En wat betreft nog meer onhandigheid: meer dan blenden zonder deksel hoef ik denk ik niet te zeggen… (Als je me op Snapchat (@alyssavn) volgt, heb je het misschien wel gezien, haha.)

Ik hoop dat jullie zulke video’s leuk vinden om te zien! Ik vond het in ieder geval héél leuk om ‘m te maken! In de beschrijving op YouTube staat trouwens alles wat ik heb gegeten nog eens op een rijtje, inclusief een aantal recepten! :-) Oh, en ik zou het natuurlijk heel tof vinden als je je abonneert op mijn kanaal!

xoxo2

gepost op 26/05/2016 in Dagelijks leven + Video

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴