Today’s details

Eigenlijk ben ik niet zo van de armbandjes, vaak vind ik ze vervelend zitten… maar toch koop ik af en toe een armbandje, als ik er een tegenkom die ik superleuk vind. Dan kan ik ‘m toch niet laten liggen, haha. Ik draag ze dan ook wel echt, dat wel! Deze kwam ik tegen bij de Kruidvat, ik vond ‘m zo leuk omdat de ene helft uit ‘parels’ bestaat en de andere helft zilver met bedeltjes is. Lief en leuk, en toch een beetje apart :)

Ik heb eigenlijk nooit zo’n “chocolate craving”, maar vandaag was een uitzondering, haha. Verder dronk ik weer eens een blikje energydrink. Een tijd lang was ik er zo ongeveer aan verslaafd, alleen de laatste is dat véél minder. Deze had ik nog in de koelkast staan, die moest ik opmaken natuurlijk ;) Maar vanaf nu geen energydrink meer!

M’n ‘dragonfly’-ketting (die ik al eens eerder – hetzelfde, haha – fotografeerde) en mijn nieuwe ring :) De nagellak die ik opheb is From Dusk To Dawn van Catrice, mijn all-time favoriete nagellak, ik vind ‘m zo mooi!

Eyeliner! Niet alleen iets van vandaag, maar iets wat ik eigenlijk elke dag draag. Hij is van Bourjois. Hij is best wel duur (16 euro volgens mij) – ik ben normaal meer van de ‘budgetmake-up’ -, maar dat heb ik voor deze wel over. Hij werkt heel fijn en blijft goed en lang zitten. Als-ie op is koop ik deze weer! :)

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴