Today’s breakfast experiment

Tegenwoordig is het mijn favoriete maaltijd van de dag: het ontbijt. Ongelooflijk, want tot een paar weken/maanden geleden ontbeet ik helemaal niet, nu kan ik niet meer zonder. Yay, een goede gewoonte is geboren! Mijn ‘standaard’ ontbijt van afgelopen tijd is Brinta gemaakt met (verwarmde) sojamelk, met nog een beetje muesli of havermout erbij. Af en toe doe ik er ook wat lijnzaad in, of een handje blauwe bessen.

Ik heb het vaker voorbij zien komen en gisteravond besloot ik het te maken voor vanochtend: overnight oats; havermout ’s nachts (in de koelkast!) geweekt in melk/yoghurt. Het klinkt wel een beetje vies, haha. Anyway, ik heb het geprobeerd, met dit recept, waarbij er ook een halve banaan in gaat.

In de ochtend haal je het uit de koelkast en kan je er op doen wat je wilt ;) De suggestie bij het recept dat ik gebruikte was iets ‘crunchy’ en iets met gezonde vetten, zoals noten of iets dergelijks. Ik heb gekozen voor wat muesli en een lepel cashewpasta.

De conclusie? Ik vond het lekker, alleen ga ik het een volgende keer zónder banaan maken, want daar hou ik eigenlijk helemaal niet van. Oh, en eventjes in de magnetron doen voor ik het ga eten, anders is het me iets te koud. Maar een geslaagd, vullend ontbijt is het zeker!

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴