Time for smoothies!
gepost op 22/03/2012 in In de keuken

Vorig jaar zomer had ik er een goede gewoonte van gemaakt om regelmatig allerlei vers fruit te halen en lekkere smoothies te maken. Helaas is die gewoonte diezelfde zomer een beetje in de vergetelheid geraakt en mijn blender bleef weer ongebruikt. Tot eergisteren! Ik besloot fruit en spinazie in huis te halen en een heerlijke, gezonde smoothie te maken. En daar foto’s van te maken, natuurlijk ;)

Wat zit erin?
sap van 3 sinaasappels
1 banaan
een handje (Spaanse) aardbeien
een handje verse spinazie
(voor ongeveer 2-3 glazen)

Simple as that! De sinaasappels persen, het fruit in stukjes snijden en in de blender gooien, de spinazie in kleine stukjes gescheurd daarbij doen, het sinaasappelsap erbij en blenden maar. Yum!

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy