Time for smoothies!

Vorig jaar zomer had ik er een goede gewoonte van gemaakt om regelmatig allerlei vers fruit te halen en lekkere smoothies te maken. Helaas is die gewoonte diezelfde zomer een beetje in de vergetelheid geraakt en mijn blender bleef weer ongebruikt. Tot eergisteren! Ik besloot fruit en spinazie in huis te halen en een heerlijke, gezonde smoothie te maken. En daar foto’s van te maken, natuurlijk ;)

Wat zit erin?
sap van 3 sinaasappels
1 banaan
een handje (Spaanse) aardbeien
een handje verse spinazie
(voor ongeveer 2-3 glazen)

Simple as that! De sinaasappels persen, het fruit in stukjes snijden en in de blender gooien, de spinazie in kleine stukjes gescheurd daarbij doen, het sinaasappelsap erbij en blenden maar. Yum!

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴