Tijd voor taart! Appeltaart & kokos-ananascake
28 apr 2015 / In de keuken

Zo! Ik had beloofd dat mijn twee verjaardagstaarten nog eens langs zouden komen hier, en die belofte kom ik graag na. Het waren héérlijke taarten, dus is het zeker de moeite waard om de recepten te delen.

Oké, eigenlijk komt het hier op neer: ik geef jullie de links naar de recepten. Haha! Ik heb namelijk twee recepten van 24Kitchen gebruikt en heb die ook precies aangehouden. Dan kan ik wel alles overtypen, maar ik kan jullie ook gewoon doorsturen naar het recept ;-) Alleen bij het appeltaartrecept deed ik een klein dingetje anders. Of nou ja, S. deed dat. Hij vond het een goed idee om de rozijnen eerst even te weken in wat Amaretto. Vond ik ook, dus dat deden we. Zo, nu eerst nog even wat beeldmateriaal!

004
009
001

Kokos-ananascake, heerlijk & fris. Sidenote: ik heb alleen de melk vervangen door amandelmelk.

006
014

De klassieke appeltaart! Sidenote: oh, hierbij deed ik toch nog iets anders: ik gebruikte geen paneermeel en geen custardpoeder voor de vulling.

007
013
011

Mmm, nu zou ik wel een stukje taart lusten! ;-)

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy