Things from July

Een paar random dingetjes uit de maand juli. I know, inmiddels al láááng geleden ;) Grapje, de tijd gaat zo snel dat ik nu pas ben gewend aan het idee dat het al augustus is!

Eén van m’n (vele) iPhonehoesjes, deze is van de H&M. De laatste tijd neig ik steeds meer naar mintkleurige en turkooise spulletjes (en kleding), vanzelfsprekend kon ik dit hoesje niet laten liggen ;)

Ik ging een paar dagen mee op vakantie met m’n ouders naar een vakantiepark in Nederland. Helaas een slechte week vrij veel regen, maar dat levert wel mooie foto’s op!

Op vakantie vond ik dit Essie-lakje voor de helft van de prijs! Niet laten liggen natuurlijk ;) Hij heet Orange, it’s obvious. Essie-kwaliteit: lakt super, dekt snel én droogt snel!

Mijn souvenir uit M&M’s World in Londen! Voordat je denkt, ‘je eet toch geen suiker?!’, voor in Londen maakte ik een uitzondering. Het was toch maar een paar daagjes, en ik wilde het mezelf niet al te moeilijk maken. Dus dingetjes zoals dit (en Starbucks!) mocht tijdelijk van mezelf ;)

Een fotogenieke roze bloem in de tuin van mijn ouders. Moest ik even vastleggen ;)

Zo, dat waren weer een paar super random dingen! Willekeurige foto’s delen blijft toch leuk, vind ik ;) Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien!

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴