The collection: iPhone cases
12 jan 2012 / Gadgets, Shoppen

Laatst stelde iemand voor dat het wel eens leuk zou zijn om mijn hele ‘collectie’ met iPhonehoesjes te laten zien… inderdaad, leuk idee! Dus bij deze: al mijn iPhonehoesjes! (Oké, er mist er één, maar die is ook niet zo mooi meer helaas) Eens kijken hoeveel jullie er herkennen, ik heb over negen van de elf hoesjes wel eens geblogd ;)

Dit is hoe ik ze bewaar…

…en hier heb ik ze allemaal vandaan:

De links: DinoDirect.com, iPmart.com, eBay (de meeste eBay-hoesjes kun je bij meerdere verkopers vinden!)

Pfoe, het zijn er toch best veel! Genoeg keuze in ieder geval, om altijd mooi te matchen met mijn outfit ;)

Heb jij hoesjes voor je telefoon?

PS. de hoesjes van de New Yorker heb ik overigens niet daar gekocht, ik weet alleen de naam van de winkel waar ik ze wel kocht niet meer… maar ik weet wel dat je ze ook bij de New Yorker hebt! ;)

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven