The collection: a sneak peek

Het is denk ik absoluut geen geheim dat ik van nagellak hou. En ook niet dat ik een best grote collectie heb inmiddels. Ook al heel wat groter dan de vorige keer dat ik mijn collectie (in delen) showde ;) Bij deze een kleine “sneak preview” van (een deel van) m’n collectie. Een uitgebreidere blogpost met al m’n nagellak komt binnenkort! :)

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴