Take me back to Bonaire please

Inmiddels ben ik alweer precies 5 maanden terug op Nederlandse bodem en is het ongeveer 6 maanden geleden dat ik een heerlijk weekendje spendeerde op Bonaire, een prachtig buureiland van Curaçao. Ik kijk regelmatig mijn foto’s uit die tijd terug om weer even lekker weg te dromen, even net doen alsof ik me weer op een tropisch eiland bevind! En steeds kom ik weer foto’s tegen die ik toch nog graag met jullie wil delen… enjoy!

026
025
019
020

028
027
022

De zoutpannen op Bonaire, heel gaaf om te zien!

024
023

Dit waren lang geleden de huisjes waarin slaven woonden…

021
029

Uitzicht vanuit ons verblijf!

018

Zucht… zet mij maar in een vliegtuig richting de Caribische eilanden hoor! Fijne vrijdag iedereen!

xoxo2

gepost op 21/06/2013 in Fotografie + Reizen

TAGS: , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴