Sweet sweet smoothie

Ik heb het gevoel dat ik al tijden niet over lekker gezond eten heb geblogd! Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik de laatste tijd wat minder supergezond heb gegeten, met iets meer ‘cheats’ en iets minder smoothies en groene salades. Ach, ik voelde me er goed bij. Toch begin ik me de laatste 2 weken er minder goed erbij te voelen, daarom heb ik besloten om weer 100 procent voor mijn vertrouwde gezonde voedingspatroon te gaan! Hierbij horen natuurlijk ook smoothies en deze heerlijke combinatie die ik laatst maakte wilde ik niet aan jullie voorbij laten gaan!

012
017
011

 

014
019
015

Wat zit er in?

  • frambozen (bevroren)
  • kersen (bevroren)
  • 3 spinazie-ijsblokjes
  • druivensap
  • amandelmelk
  • een beetje water
  • geraspte kokos
  • 1 eetlepel chiazaadjes

Ik vond dit echt een heerlijke zoete combinatie, ik heb er echt van genoten. Voor degenen onder jullie die totaal niet van spinazie houden: je proeft het eerlijk waar helemaal niet hierin! In de meeste smoothies eigenlijk niet, heb ik gemerkt. Mits je niet te enthousiast spinazie erin doet… ;)

xoxo2

gepost op 28/06/2013 in In de keuken

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴