Sweet sweet smoothie
gepost op 28/06/2013 in In de keuken

Ik heb het gevoel dat ik al tijden niet over lekker gezond eten heb geblogd! Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik de laatste tijd wat minder supergezond heb gegeten, met iets meer ‘cheats’ en iets minder smoothies en groene salades. Ach, ik voelde me er goed bij. Toch begin ik me de laatste 2 weken er minder goed erbij te voelen, daarom heb ik besloten om weer 100 procent voor mijn vertrouwde gezonde voedingspatroon te gaan! Hierbij horen natuurlijk ook smoothies en deze heerlijke combinatie die ik laatst maakte wilde ik niet aan jullie voorbij laten gaan!

012
017
011

 

014
019
015

Wat zit er in?

  • frambozen (bevroren)
  • kersen (bevroren)
  • 3 spinazie-ijsblokjes
  • druivensap
  • amandelmelk
  • een beetje water
  • geraspte kokos
  • 1 eetlepel chiazaadjes

Ik vond dit echt een heerlijke zoete combinatie, ik heb er echt van genoten. Voor degenen onder jullie die totaal niet van spinazie houden: je proeft het eerlijk waar helemaal niet hierin! In de meeste smoothies eigenlijk niet, heb ik gemerkt. Mits je niet te enthousiast spinazie erin doet… ;)

xoxo2

28 jun 2013 / In de keuken

TAGS: , ,

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy