Sunday funday nails
14 jul 2013 / Nagellak

Geloof het of niet: de afgelopen maanden koop ik bijna geen nieuwe nagellak meer! Ik heb inmiddels wel genoeg potjes en ook nog eens in alle kleuren van de regenboog. Maar af en toe kom ik een kleurtje tegen die ik – schokkend genoeg – nog niet in mijn collectie heb. Dat gebeurde bij dit lakje; een prachtige koraalkleur met zilveren glitters! Must have, was mijn eerste gedachte. Ik heb me voorgenomen om alleen nog lakjes van mijn favoriete merken te kopen, want daarvan wéét ik dat de kwaliteit superduper is. Dit is er een van Essie, mijn all-time favorite merk!

009
007

005
004
002

Voor het leuk wilde ik één nagel zilver lakken, met Silver van Gosh. Eigenlijk mijn ringvinger, maar ik bedacht me pas weer dat ik zilver ging gebruiken toen ik bij m’n wijsvinger was aanbeland, haha! Dus dan maar een zilveren wijsvingernagel, ook tof! Weer eens wat anders ;) Sunday Funday wordt zeker één van mijn favorieten van deze zomer!

Wat is jouw laatst gekochte nagellakkleurtje?

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy