Something new to brighten up my home
28 feb 2014 / Interieur

Toen ik een paar weken geleden in de Hema was – gewoon even lekker rond aan het kijken tussen de leuke spulletjes – zag ik dit kaartenrekje staan. Superleuk om zoiets thuis te hebben! Ik had geluk, want hij was op dat moment ook nog eens in de aanbieding. Hij ging gelijk met me mee naar de kassa en mee naar huis. Ik heb ‘m nog niet opgehangen (ik moet nog steeds beslissen waar ik ‘m wil hebben), maar ik heb er inmiddels wel ‘kaarten’ in gedaan. Ik besloot de papieren die ik laatst kocht bij Action te gebruiken in het rek: superleuke patroontjes én het past precies mooi bij mijn interieur!

004
005
002
011
008
003
010

(klokje komt van Leen Bakker, kaarshouders van Action)

Ik word er vrolijk van steeds als ik er naar kijk! Jullie zullen het rek vast nog voorbij zien komen op mijn blog als ik ‘m heb opgehangen!

Wat vind jij van zo’n rekje?

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy