Snapshots: outfits, chocolate + running

Oh wauw, lang geleden dat ik snapshots van mijn leven plaatste! Ik heb de laatste weken ook niet zo veel gebruikgemaakt van Instagram als ik ooit deed! Maar na 2,5 maand heb ik toch wat foto’s opgespaard; het leek me leuk weer eens wat te delen :)

001

Ik kocht deze prachtige tas bij de Zara! Top: New Yorker, ketting: Dailylook.com. Ik ben vooral erg druk met mijn afstudeerscriptie, en dat lukt het beste aan een opgeruimd bureau! (al lukt het me niet om ‘m lang zo te houden)

002

Mijn favoriete geurtje ooit wordt niet meer gemaakt!! Ik kon er gelukkig ergens nog een vinden, die ik natuurlijk meteen bestelde! Selfie. Meer woorden zijn niet nodig, volgens mij ;)

003

#ThrowbackThursday: 4,5 jaar geleden. Eigenlijk vind ik blond haar wel erg leuk! Deze kartonnen bekertjes kocht ik bij de Xenos, ik vind ze superleuk! Niet erg eco-verantwoord, maar voor een keertje is het leuk :)

004

Ik maakt weer eens mijn ovenschotel, wat was dat weer lekker zeg! Sushi! Dit was na het Kruidvat-persevent met Silja.

005

Ik was zo benieuwd naar de Limited Editions (en de karamel en zeezout-versie), dat ik ze bestelde. Geen spijt van gehad! Mijn 3-jarige neefje kan sinds kort fietsen (zonder zijwieltjes)! Wat ben ik een trotse tante, zeg :)

006

Samen met een vriendinnetje deed ik een workshop servies schilderen; superleuk! Door mijn priegelwerk kreeg ik mijn bordje alleen helaas niet af… Close-up van het bordje dat ik beschilderde, midden in het proces.

007

Dinner bij Vapiano! Ik koos voor de pasta met groene pesto en pijnboompitjes, mmm. Mijn favoriete recept voor scrambled eggs: 2 eieren, spinazie, boerenkool en kruiden (gedroogde ui, knoflook en zout). Hier nog met cherrytomaatjes en kaas erbij.

008

Ziet er nog reuzegoed uit, voor nagellak die er al 11 dagen op zit, nietwaar? Voordeel van zulke liquid sand-nagellak! Ik ging naar het concert van Biffy Clyro, dit was mijn concertoutfit!

009

Ik besloot toch maar weer te investeren in deze Nail Repair van Trind, ben blij dat ik die beslissing heb genomen! Favoriete boekenserie. Zo gezellig, vlot en leuk geschreven!

010

Voor het eerst in drie weken hardlopen en ik liep gelijk mijn verste en langste rondje. Goed bezig, al zeg ik het zelf ;) De week erna weer lekker hardgelopen, en nog weer wat verder en langer :) Mijn hardloopverslagen kun je lezen op Just Keep Running!

011

Jeeeej!!!! Ik heb weer een camera! Outfit dat ik droeg naar het The Body Shop-event, waar ik voor Silja heen ging. Ik hou van dit shirt.

012

Ik kocht een felblauw rokje! Het is weer eens wat anders, maar I like it a lot! Fijne zaterdagavond: lekker foto’s bewerken & chipjes eten.

xoxo2

gepost op 26/11/2013 in Dagelijks leven

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴