Snapshots: food, CPC & stationery
26 mrt 2014 / Dagelijks leven

001

Mijn Filofax-agenda <3 Ik kocht heel veel leuke spulletjes voor het decoreren van mijn agenda: stickers, gekleurde pennen, washitape. Love it!

002

Groene smoothie: spinazie, kiwi, banaan, sinaasappelsap en citroensap. Havermoutontbijtje! Lange tijd had ik er totaal geen zin meer in, maar ik ben weer helemaal fan!

003

Mijn moeder kwam bij mij eten en we aten één van mijn favoriete simpele gerechten: speltpasta en gewokte broccoli. Hier ook nog met bacon erbij. Weer tijd voor havermout en een groene smoothie!

004

Samen met mijn moeder aan het ‘filofaxen’, oftewel: creatief bezig zijn met onze agenda’s. Heerlijk! Ik maakte onder andere deze tabbladen! Het papier kocht ik bij Hema en Action.

005

CPC Loop in Den Haag met (bijna) alle JKR-meiden! Hier op de foto: Leonie, Petra, Tineke, Eveline en ik. Ik deed mee met de 5K en kreeg mijn eerste medaille ever!

006

Zien deze pannenkoeken er niet perfect uit? Gemaakt met volkoren speltmeel, eieren, vanille en bakpoeder. Pannenkoeken, smoothie en fotograferen? Goeie combinatie!

007

Zo ziet een van mijn versierde weken in mijn Filofax-agenda er uit. De eerste run na de CPC Loop deed ik in een CPC-shirt! 6,2 kilometer gedaan en ervan genoten.

008

Mijn washitape- en pennenstation ;-) Ik word vrolijk elke keer als ik in mijn agenda kijk!

009

Dit was een hele lekkere (ontbijt)smoothie! Gemaakt met frambozen, 2 bananen, een kiwi, spinazie, citroensap, sinaasappelsap en kaneel. The making of… mijn ontbijtje! Havermout met kaneel, chiazaadjes, frambozen, kokos en amandelen. Lekker!

010

Dit is mijn favoriete nagellak de laatste tijd: Sunday Funday van Essie. Eindelijk vond ik een leuk hertenhoofd om als decoratie aan mijn muur te hangen! Gekocht bij Flying Tiger… geweldige winkel!

011

Groene thee en banaan-ei-havermoutpannenkoekjes. Oh wat is dat toch lekker! Ik deed wat (gezonde) boodschappen. Zo kan ik er weer tegenaan!

012

Mijn favoriet weer: volkoren speltpasta en gewokte broccoli. Ik experimenteerde in de keuken en maakte kikkererwtburgers. Lekker! Ik at ze op geroosterd speltbrood met avocado erbij.

013

Havermout met amandelmelk, chiazaadjes, kaneel, frambozen, amandelen, kokos en zonnebloempitjes. Hemelse combinatie: avocado, tomaat en wat zout <3

014

Oud nieuws: ik at havermout als ontbijt ;-) Deze keer met blauwe bessen! Lunch op mijn werk: roggebrood en roggecrackers met kipfilet en komkommer.

xoxo2

TAGS: ,

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven