Snapshots: concerts, veggies & beach days
007
Dit is mijn favoriete gezonde sandwich: geroosterd speltbrood met hummus, spinazie, tomaat en komkommer. Outfit van de dag. Mijn favoriete lente/zomerlegging!

001

Ik ging naar een concert van Rigby. Oh my, wat hou ik van die band! <3 Ik at bij mijn vriend en dit is wat we aten: (vegetarische) linzenschotel met geitenkaas en aubergine met sausje en granaatappelpitjes. Het was heel erg lekker!

002

Foto gemaakt op wat een “plog-dag” had moeten worden, maar ik vergat op een gegeven moment foto’s te maken. Dit was mijn morning selfie ;-) Ik ging naar een concert van Marco Borsato, wat was dat een leuke avond! Supersfeer!

003

Samen met Petra liep ik de 7,5 km bij de Ladiesrun in Rotterdam! Mijn tijd was 47:22. Ik probeer langzamerhand meer aardappel te gaan eten – kijken hoe mijn lichaam er op reageert. Ik maakte (gezonde) frieten van zoete aardappel en at ze met een sweet chilli-tomatensausje. Lekker!

004

Thee drinken en lunchen op een heerlijk warme dag. We zaten binnen, maar in de ‘vensterbank’ bij een groot open raam. Ideaal plekje! Niks beter dan de dag beginnen met een grote (bananen)smoothie! Tenminste, da’s mijn mening ;-)

005

Het leek even net alsof mijn haar zo kort was. Ik vind het eigenlijk best leuk staan! Doen?! Mijn neefje is alweer 4 jaar! Dit was zijn supertoffe verjaardagstaart.

006

Laatst probeerde ik voor het eerst een khakifruit. Lekker! Jammer dat ze zo prijzig zijn (0,69 per stuk), dus vaker ga ik ze waarschijnlijk niet eten. Ik deed mee aan We Own The Night, in het donker 10 kilometer hardlopen door Amsterdam. Supertof! En het was een supergezellige avond met mijn Just Keep Running-collega’s!

008

Ik ga een plakboek maken over mijn stagetijd op Curaçao. Het is inmiddels alweer bijna 2 (!) jaar geleden dat ik in het vliegtuig stapte… time flies! Ik mis het af en toe nog steeds héél erg. Dit was een heel lekker gerecht, al zeg ik het zelf. Ik wokte héél veel groenten met wat sojasaus en sesamzaadjes en serveerde het met rijst.

009

Toen het vorige week zulk héérlijk zomerweer was, fietste ik met mijn vriend naar Monster voor een dagje aan het strand! De volgende dag heb ik weer op het zand gelegen, deze keer met mijn zusje en neefje in een waterspeeltuin :-) Ik maakte dit gerecht, maar dan de vegetarische versie. Normaal eet ik zo min mogelijk melkproducten (ik kan er niet heel goed tegen), maar voor dit maak ik een uitzondering! Yum.

010

Voor het eerst in lange tijd at ik weer eens een bak havermout als ontbijt, in plaats van een smoothie. Het was heel lekker! Maar ik moet zeggen: ik zit er echt maar héél kort vol van hoor! Een halve kilo kersen + Friends = een hele fijne vrije middag!

xoxo2

gepost op 1/07/2014 in Dagelijks leven

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴