Snapshots: breakfast, Filofax & staying active

001

Ik ging weer hardlopen! Het ging goed, en wat voelt het fijn om na zo’n run lekker te stretchen! Bananen-bessen-notenmelk smoothie, heel lekker. Ik heb er een blogpost over klaarstaan, komt komende week online ;-)

003

Let’s get myself ready for summer ;-) Ik wil me gewoon weer heel goed voelen en fitter worden! Ik maakte foto’s van mijn tijdelijke planner!

002

Jep, alweer hardlopen! Wat anders? Het is wel duidelijk wat mijn favoriete kleur is, denk ik! Yay, eindelijk weer eens meer dan 5 kilometer gelopen.

004

Deze was zo lekker en zoet! Frambozen, kiwi’s en sinaasappelsap. Deze mooie zonsondergang zag ik terwijl ik van mijn werk naar huis fietste. Helaas was ‘ie achter me, dus kon ik het niet de hele tijd zien!

005

Ik bezocht weer eens een Primark en kwam – zoals verwacht – niet met lege handen thuis. Wat ik kocht? Kettingen, pyjama, een bandshirt en pastelkleurige (lente)kleding. Wat ik at voor ik ging hardlopen: een kiwi en een gele paprika.

006

Wat kreeg ik leuke post van Zélia, dankjewel! Ze stuurde alle JKR-meiden onze persoonlijke motivatie-quote, zo lief! Die ochtend ging ik hardlopen en verbrak ik mijn PR op de 5 kilometer met 35 seconden, woohoo!

007

Lijstjes maken in mijn planner. Ik vind Pink Floyd awesome, dus dit shirt kon ik zeker niet laten liggen toen ik ‘m in de Primark tegenkwam!

008

Volkoren speltpannenkoekjes als ontbijt, heerlijk. Vooral met (veel) ahornsiroop erop ;-) Ik deed wat boodschapjes. Ik had ineens zo’n zin in broodjes Unox, dus die haalde ik maar eens!

009

Dit lichtroze shirtje (met subtiele bloemenprint) kocht ik ook bij de Primark… …net als deze geweldig leuke pastelkleurige ketting. Ik hou van die kleurtjes!

010

Ontbijt-tijd! Smoothie, thee en havermout. Ik heb lange tijd geen havermout meer gegeten als ontbijt, maar ik ben er weer mee begonnen. De lunch die ik meenam naar mijn werk: boterhammen met komkommer (en een beetje mayonaise), een groene paprika en de rest van de smoothie die ik bij het ontbijt dronk.

011

Weer tijd voor havermout gemaakt met kokos-rijstmelk, met kersen, amandelen en geraspte kokos bovenop. En niet te vergeten: een groene smoothie en thee. Mijn Filofax is eindelijk binnen!!!! Hier zullen jullie zeker weten heel veel foto’s van voorbij zien komen, zowel hier als op mijn Instagram-account!

xoxo2

27 thoughts on “Snapshots: breakfast, Filofax & staying active
Jump to comment form

 1. Je foto’s zijn altijd ZO erg leuk :D
  Je planner ziet er erg mooi en creatief uit! Bij mij zou hij er nooit zo netjes en mooi uitzien :D

 2. Hele leuke foto’s, je tijdelijke planner begon al hele mooie vormen aan te nemen :). Maaaaar wat awesome dat je nu ook een echte FF hebt! Welcome to the club :). Ben er zeker van dat je hier echt genot van gaat hebben haha! Succes ermee!

 3. Super leuke foto’s weer! Veel gezond voedsel en hardlopen, I like. Ik ben zo benieuwd naar je filofax, zo leuk dat hij eindelijk binnen is!
  Liefs, xx

 4. Leuke foto’s! Je krijgt hier spontaan extra motivatie van om nog gezonder te eten en meer te sporten haha! En wauw die ketting is zoooo pretty <3 Ik vind ook dat je prachtige foto's maakt!

 5. Hele mooie foto’s weer! Hoe krijg je die foto’s eigenlijk met die data? Ik ren ook met de Nike+ app, maar ik krijg het niet voor elkaar.

  1. Als je je run achteraf wilt delen op social media, kun je als het goed is daar kiezen om een foto erbij te doen! En dan kun je kiezen wat je voor data op je foto wilt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>