Snapshots: a new phone & new personal records

001

Sinds kort heb ik een nieuwe telefoon: een Samsung Galaxy S4! Nooit gedacht dat ik zou overstappen van iPhone naar Samsung, maar ik ben heel erg blij met de beslissing… ik vind mijn nieuwe telefoon geweldig! <3

Processed with VSCOcam with g3 preset

Een outfit van de dag! Met mijn nieuwe hardloopschoenen (Nike Lunarglides), die ik ook gewoon draag. Ze lopen erg lekker!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ik ging naar de Keukenhof en ik nam mee… mijn trouwe maatje Canon 60D! Zou niet weten wat ik zonder zou moeten.

005

Koningsdag-selfie!

009

Ik had een date en ik maakte dit (heerlijke) gerecht: kikkererwtburgers en broccoli-noedelsoep. Het was een succes!

011

Samen met Patricia bij de Stadswild/Adidas Boost city run in Rotterdam. Wat was dat superleuk! Ook zwaar (ik heb bijna een week lang spierpijn gehad erna, haha!), maar vooral heel erg leuk. Een uitgebreider verslag kun je hier lezen!

008

Eindelijk liep ik de 5 kilometer onder de 30 minuten! Dat is al een tijd lang mijn doel en wat voelde het geweldig om die eindelijk te behalen!

013

Wat ik droeg naar mijn werk…

Processed with VSCOcam with c1 preset

… en wat ik droeg voor een hardlooprondje!

Processed with VSCOcam

Een geweldig hardlooprondje was dat; ik vloog over de weg! Ik rende voor het eerst op mijn Lunarglides en wat voelden ze fantastisch… ik ben nog nooit zo snel geweest! Een week hiervoor dacht ik nog dat ik nooit onder het halfuur zou komen op de 5K… zo zie je maar weer. Wanneer je het niet verwacht, dan gebeurt het!

010

Mijn zusje en ik namen onze moeder mee uit lunchen voor Moederdag. Het was supergezellig en de lunch erg lekker!

004

Helaas ging het lichamelijk niet helemaal lekker (slecht gegeten, weinig geslapen), maar toch voel ik me telkens zo goed na een run!

012

Mijn startnummer voor de Marikenloop, die vindt vandaag plaats. Op het moment dat dit online komt, ben ik me aan het voorbereiden op de race! Aah, spannend! En superleuk; het is mijn geboortestad (ik heb er 9 jaar gewoond) en daar ga ik nu gewoon 10 kilometer hardlopen!

Voor meer foto-updates kun je me altijd volgen via Instagram!

xoxo2

gepost op 18/05/2014 in Dagelijks leven

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴