Smoothie time: banana-berries-orange
gepost op 25/02/2014 in In de keuken
011

Wat was dit een heerlijk zoete smoothie! Hij bestaat ook helemaal uit (zoet) fruit, yum. Het liefst had ik er wel wat spinazie bij gedaan, maar die had ik helaas niet meer in huis. Maar ach, een niet-groene smoothie is ook heerlijk (en gezond) en is weer eens wat anders (voor mij dan). Heel erg lekker in ieder geval! Ik maakte een hele hoop foto’s en wil bij deze ook gelijk het recept met jullie delen.

009-2
007
001
019
005
003
002
012
014-2
017
010
020-2

Nog even voor het gemak de ingrediënten op een rijtje: sap van 4 sinaasappels, 1 kiwi, 1 banaan, een handvol (bevroren) blauwe bessen, een paar (bevroren) kersen, kaneel en wat chiazaadjes. Je moet zelf een beetje kijken hoeveel kaneel en chiazaadjes je erin wil doen! Ik doe het altijd op gevoel :-) Ik vond vooral de smaak van de kersen erin heerlijk – deze combinatie is een blijver voor mij!

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy