Smoothie time: banana-berries-orange
011

Wat was dit een heerlijk zoete smoothie! Hij bestaat ook helemaal uit (zoet) fruit, yum. Het liefst had ik er wel wat spinazie bij gedaan, maar die had ik helaas niet meer in huis. Maar ach, een niet-groene smoothie is ook heerlijk (en gezond) en is weer eens wat anders (voor mij dan). Heel erg lekker in ieder geval! Ik maakte een hele hoop foto’s en wil bij deze ook gelijk het recept met jullie delen.

009-2
007
001
019
005
003
002
012
014-2
017
010
020-2

Nog even voor het gemak de ingrediënten op een rijtje: sap van 4 sinaasappels, 1 kiwi, 1 banaan, een handvol (bevroren) blauwe bessen, een paar (bevroren) kersen, kaneel en wat chiazaadjes. Je moet zelf een beetje kijken hoeveel kaneel en chiazaadjes je erin wil doen! Ik doe het altijd op gevoel :-) Ik vond vooral de smaak van de kersen erin heerlijk – deze combinatie is een blijver voor mij!

gepost op 25/02/2014 in In de keuken

TAGS: , , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴