Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

FollowHappy list
Fotograferen ♥ hardlopen ♥ (vegan) food ♥ lezen ♥ lijstjes ♥ pinguïns ♥ bokeh ♥ home ♥ schilderen ♥ The War On Drugs ♥ Muse ♥ Earl Grey-thee ♥ Murakami ♥ David Mitchell ♥ INFJ
(wat jij?)

Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


CategorieënDisclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.


Smoothie time: banana-berries-nutmilk
3 apr 2014
020

Yay, het begint echt lente te worden en dat moet gevierd worden… met een frisse smoothie met lekker veel fruit én spinazie! Hoe lekkerder het weer wordt, hoe meer zin ik krijg ik smoothies. Ken je dat? Ik gebruikte in deze smoothie voor de afwisseling eens wat amandelmelk en deed er een paar dadels bij. De amandelmelk was een succes, de dadels waren een klein probleempje voor mijn blender. Ach, ik kon de stukjes er op het laatst gewoon uitlepelen, haha! Ook lekker 😉

002
008
005
004
016
021
014
010
009
017
019

De ingrediënten nog even op een rijtje: 2 bananen, +/- 100ml amandelmelk, sap van 3 sinaasappels, een kommetje (bevroren) berries (ik had aardbeien, frambozen en blauwe bessen), een stuk of 5 dadels en ongeveer 2 grote handen spinazie. En dan? Blenden en genieten!

«
»© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy