Smoothie time: banana-berries-nutmilk
020

Yay, het begint echt lente te worden en dat moet gevierd worden… met een frisse smoothie met lekker veel fruit én spinazie! Hoe lekkerder het weer wordt, hoe meer zin ik krijg ik smoothies. Ken je dat? Ik gebruikte in deze smoothie voor de afwisseling eens wat amandelmelk en deed er een paar dadels bij. De amandelmelk was een succes, de dadels waren een klein probleempje voor mijn blender. Ach, ik kon de stukjes er op het laatst gewoon uitlepelen, haha! Ook lekker ;-)

002
008
005
004
016
021
014
010
009
017
019

De ingrediënten nog even op een rijtje: 2 bananen, +/- 100ml amandelmelk, sap van 3 sinaasappels, een kommetje (bevroren) berries (ik had aardbeien, frambozen en blauwe bessen), een stuk of 5 dadels en ongeveer 2 grote handen spinazie. En dan? Blenden en genieten!

gepost op 3/04/2014 in In de keuken

TAGS: , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴