Shopping: I discovered Flying Tiger
008

Flying Tiger, wat een leuke winkel is dat! Ik had er tot voor kort eigenlijk nog nooit van gehoord, maar sinds ik van het bestaan af wist, wilde ik de winkel graag een bezoekje brengen. Toen ik vorige maand in Amsterdam was (om voor het laatst bij mijn school langs te gaan – om m’n diploma op te halen!), leek me dat het perfecte moment om ook eens langs Flying Tiger te gaan. Hoe zal ik de winkel eens beschrijven? Lastig… het is een winkel waar ze heel veel verschillende spulletjes verkopen, en die spulletjes zijn vooral allemaal héél erg leuk. Ik kon ook niet naar huis zonder een aantal items te kopen! Voor de prijs hoef je het bij Flying Tiger ook zeker niet te laten liggen!

flyingtiger
007
027
006
009
012

Nietmachine: €2, nietjes (5000 st.): €1, perforator voor 1 gaatje: €1, spatel: €4, stickers: €0,50.

Ik ben vooral verliefd op de kleurtjes van de spatel en de nietmachine! De kleur was ook de voornaamste reden dat ik deze dingen kocht, haha. Oké, ik had beide wel nodig hoor, dat wel! De spatel is gemaakt van siliconen, en dat vind ik toch veel fijner dan die van plastic die ik altijd gebruikte. Het leek net of die langzamerhand smolt (euhh, niet goed), dus ik ben blij dat ik een nieuwe heb!

De stickertjes ga ik natuurlijk gebruiken in mijn Filofax, en de kleine perforator (voor één gaatje) is ook bedoeld om (vooral) te gebruiken voor mijn agenda/planner. De nietmachine vond ik vooral handig om te hebben voor áls ik eens wat moet nieten, want zo vaak gebeurt dat eigenlijk niet… wat kan ik zeggen? Het kleurtje was onweerstaanbaar!

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven