Self-portraits: a trip down memory lane
001

Titel: “Calm Amidst the Chaos”

Toen ik zo’n 7 jaar geleden voor het eerst met fotografie begon, maakte ik een Flickr-account aan. Tot een paar jaar geleden heb ik dit account heel fanatiek gebruikt, bijna net zo fanatiek als ik fotografeerde ;-) Tegenwoordig upload ik weer een paar keer per week een foto, dus ik kom ook weer vaker op mijn eigen photostream. Ik zat er eens doorheen te bladeren, en besloot dat het wel leuk was eens terug te kijken op een aantal zelfportretten dat ik door de jaren heen heb gemaakt!

002

Titel: “I just wanna stay here, soaking up the rain falling all around me, wash the world away”

007

Untitled

006

Untitled

010

Titel: “Daydreams”

003

Titel: “My thoughts you can’t decode” 

009

Titel: “to muse”

005

Titel: “You with the sad eyes…”

De foto’s zijn gemaakt in 2008 en in 2009 en- zoals je wel kunt zien – een paar gemaakt in mijn periode als blondine ;-) De laatste foto is trouwens wel recent, die maakte ik op 5 januari. Ik wil weer wat meer gaan oefenen met zelfportretten maken, en dan vooral portretten met een idee/betekenis erachter. Mijn doel voor de komende tijd!

Maak jij weleens zelfportretten?

xoxo2

gepost op 22/01/2014 in Fotografie

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴